Συναυλία Πολυφωνικής Χορωδίας για το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα, Συνεδριακό Παν. Πατρών 1 Νοεμβρίου 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στη συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος, που αφιλοκερδώς θα δώσει  η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας  στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 7.30 μμ.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζετε την Πολυφωνική, ένα διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο καλλιτεχνικό συγκρότημα, ανθρωπιστικά ευαισθητοποιημένο, που τιμά την πόλη μας και όλες οι συναυλίες της αποτελούν σταθμούς στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας, αλλά και στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο. Αυτή τη φορά στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου μας, η συμμετοχή των τμημάτων της Γ.Φ.Σ. Εμμέλειας, Μικτής Χορωδίας, Βυζαντινού Χορού και Φιλαρμονικής Ορχήστρας προοιωνίζουν μια πραγματική μουσική πανδαισία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος του Συνεδριακού Κέντρου καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός και λειτουργία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση παραχωρήθηκαν δωρεάν από τις Αρχές του Πανεπιστημίου μας.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη των φιλανθρωπικών σκοπών του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος.

Θεωρώ ότι στην πλειονότητά σας γνωρίζετε για το Ίδρυμά μας, το οποίο λειτουργεί από το 2003 σαν ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για την φροντίδα παιδιών με νοητική υστέρηση. Στο επισυναπτόμενο αρχείο με τον τίτλο «ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ» αναφέρονται συνοπτικά οι σκοποί και οι στόχοι μας. Για πληρέστερη πληροφόρηση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.antonopouleio.gr

Η παρουσία σας στη συναυλία θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας, αλλά και έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξής σας προς το Αντωνοπούλειο. Στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες η συμβολή σας είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση του έργου μας, τόσο της λειτουργίας του ξενώνα μας στην Πάτρα, όσο και της ολοκλήρωσης της μεγάλης κτιριακής υποδομής του Ιδρύματος  εκ 1200 τμ στο Χαϊκάλι  Πατρών, που θα στεγάσει οριστικά τις δραστηριότητές μας για την φροντίδα των αξιαγάπητων παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Αντωνοπουλείου Ιδρύματος

Ο πρόεδρος

Ανδρέας Αντωνόπουλος

Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών

Υ.Γ. Μπορείτε να μας ενημερώσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στους αριθμούς 6942.059080 και 6945.335123 για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα επιθυμούσατε και θα σας τα παραδώσουμε στον τόπο που εσείς θα μας υποδείξετε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ