Παγκόσμιο συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού, Αθήνα 21-24 Μαΐου 2018

Δελτίο Τύπου

Η Αθήνα θα είναι ο προορισμός του Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού Υγείας για το 2018.

Για πρώτη φορά επελέγη η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αθήνα για το IMTJMedicalTravelSummit&Awards2018, το μεγαλύτερο και πιο Αξιόλογο συνέδριο Τουρισμού Υγείας και Ιατρικού Τουρισμού. Το συνέδριο τoοποίο μεταφέρεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα, συγκεντρώνει συμμετέχοντες από όλες τις Ηπείρους και θα λάβει χώρα από τις 21 έως 24 Μαΐου στο ξενοδοχείο WyndhamGrandAthensστην Αθήνα. Οι ομιλητές του Συνεδρίου είναι οι κορυφαίοι ειδήμονες από όλο τον κόσμο στον τομέα του Τουρισμού Υγείας.  Πρόκειται για μια πραγματικά εξαίρετη περίπτωση για όλους τους  Έλληνες παρόχους υγείας όπως Νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, Spaκαι Ιαματικές πηγές, γιατρούς, οδοντιάτρους, κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης, κέντρα αιμοκάθαρσης, μονάδες και ξενοδοχεία Wellness, διαμεσολαβητές Ιατρικού τουρισμού και άλλους παρόχους, να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση από τους καλύτερους στο είδος, να δικτυωθούν με διεθνείς αγοραστές υπηρεσιών υγείας αλλά και να προβάλουν τις υπηρεσίες τους.

Το συνέδριο απαρτίζεται από διάφορες ενότητες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του Τουρισμού Υγείας, Ακαδημαϊκή ενότητα η οποία φέρνει στο ίδιο τραπέζι ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο, Χώρο επιχειρηματικής δικτύωσης για προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και αγοραστές από ξένες χώρες, εκθεσιακό χώρο καθώς και βραδιά απονομών κατά την οποία θα βραβευθούν οι καλύτεροι πάροχοι Τουρισμού Υγείας του κόσμου ανά κατηγορία.

ΣτηνΕλλάδατοτοIMTJMedicalTravelSummitandAwards, συνδιοργανώνεται με την Elitourτον επίσημο οργανισμό Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα στον οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι πάροχοι Υγείας οι οποίοι εργάζονται συλλογικά για την εξωστρέφεια της Ελλάδας και την άντληση ασθενών και διεθνών αγοραστών τουρισμού Υγείας.

Το συνέδριο στηρίζεται και βρίσκεται ήδη υπό την αιγίδα υπουργείων και άλλων επιφανών οργανισμών από το χώρο της υγείας και του τουρισμού.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:  https://summit.imtj.com/summit-overview/