Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ‘Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ’, Αθήνα 9-13 Φεβρουαρίου 2015

Οι Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης» συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδρομή τους, για 15η συνεχή χρονιά, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα, από 9 έως 13 Φεβρουαρίου 2015.

Για 5η συνεχή χρονιά, καταβάλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες να ξεπεράσουμε τις αντικειμενικές οικονομικές αδυναμίες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, ώστε τελικά να εξασφαλίσουμε τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία, για να πραγματοποιηθούν οι Ημερίδες με τις ίδιες συνθήκες και προϋποθέσεις και το γνωστό σε εσάς πρόγραμμα, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

            Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις προτάσεις σας. Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που καθιέρωσε τις Ημερίδες ως εξέχουσα εκπαιδευτική διαδικασία στην ιατρική κοινότητα είναι:

  • Βασικός στόχος, η δική σας ενεργός συμμετοχή, με περισσότερα κλινικά – διαδραστικά φροντιστήρια.
  • Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γενικό Γιατρό της Π.Φ.Υ.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
  • Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών.
  • Πέντε (5) Ειδικά Κλινικά Φροντιστήρια (απαιτείται δήλωση συμμετοχής).
  • Ιδιαιτερότητα στο πρόγραμμα, η στροφή στην πρόληψη, με πολλές εισηγήσεις μη φαρμακολογικής παρέμβασης.
  • Ικανοποιώντας το αίτημα πολλών συναδέλφων, η λήξη των Ημερίδων καθημερινά θα γίνεται στις 19:30.
  • Αποστέλοντας το ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ εως 5 Φεβρουαρίου 2015, εξασφαλίζετε τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή σας στις Ημερίδες.

Και φέτος, συνεχίζουμε το ειδικό καθημερινό Σεμινάριο (από 19:30 – 22:00) με θέμα αυτή τη χρονιά «Επείγουσες Καταστάσεις Παθολογίας στο Τ.Ε.Π.». Απαιτείται προεγγραφή – δήλωση συμμετοχής. Θα χορηγηθούν πιστοποιητικό παρακολούθησης, CD με όλες τις εισηγήσεις, ΜΟΝΟ, σε όσους το παρακολουθήσουν.

Για να ενημερωθείτε για το ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των Ημερίδων και για να κατεβάσετε τα ΔΕΛΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για την εγγραφή σας στο Συνέδριο αλλά και στα Κλινικά Φροντιστήρια και Σεμινάρια πατήστε ΕΔΩ.

Αγαπητοί συνάδερφοι, σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα ανταπόκριση, ενθάρρυνση και συμπαράσταση και με ιδιαίτερη χαρά, σας περιμένουμε στις Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες «Γ. Παπαδάκης» από τις 9 έως 13 Φεβρουαρίου 2015, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 Σταύρος Ι. Παππάς

 ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ