«Διαταραχές της Οξεοβασικής Ισορροπίας και των Ηλεκτρολυτών: από τη Θεωρία στην Πράξη», Ιωάννινα 22-24 Ιανουαρίου 2016

Εκ μέρους του Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα, με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου με θέμα «Διαταραχές της Οξεοβασικής Ισορροπίας και των Ηλεκτρολυτών: από τη Θεωρία στην Πράξη» που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Ιανουαρίου, 2016, στο Ξενοδοχείο Grand Serai, Ιωάννινα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΔΩ

Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης είναι η σε βάθος κατανόηση των διαταραχών της οξεοβασικής ισορροπίας και των ηλεκτρολυτών που θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους συναδέλφους να αντιμετωπίζουν με επάρκεια αυτές τις διαταραχές στη κλινική πράξη

Προκειμένου να ενθαρρύνουμε και να διευκολύνουμε τη συμμετοχή των ιατρών στην εκπαιδευτική αυτή προσπάθεια θα διατεθεί ένας σημαντικός αριθμός δωματίων (για 2 διανυκτερεύσεις) με ημιδιατροφή και εγγραφή με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

– Η ευκαιρία εξασφάλισης θέσεων με το ιδιαίτερα χαμηλό προτεινόμενο κόστος εγγραφής/διαμονής θα διατεθεί με σειρά προτεραιότητας και σε περιορισμένο αριθμό ατόμων.

 Δυνατότητα εγγραφής και εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως και τις  30 Οκτωβρίου 2015

– Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πακέτο εγγραφής- διαμονής γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα : http://www.conferre-online-services.eu/congress/doii2016/ 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Οργανωτικό – Συντονιστικό Γραφείο
Γραμματεία Διημερίδας:
Conferre Ltd/ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΠΕ
Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου (έναντι Παν/μίου Ιωαννίνων)
Τ.Κ. 45110, 451 10 Ιωάννινα
Τηλ: 26510 68610, Fax: 26510 68611,
E-mail: [email protected]