Θέση εργασίας για πνευμονολόγο στη Γαλλία

Υπάρχει μια ανοιχτή θέση εργασίας για πνευμονολόγο στη Γαλλία, είτε στον ιδιωτικό τομέα με μηνιαίο μισθό 8000 ευρώ καθαρά, είτε σε δημόσιο νοσοκομείο με μηνιαίο μισθό 5500 ευρώ καθαρά.

Αυτή η ευκαιρία εργασίας αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για εσάς να αναπτύξετε την επαγγελματική σας καριέρα και να εμβαθύνετε στον τομέα της πνευμονολογίας. Σε αυτήν τη θέση εργασίας, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό και να παρέχετε υψηλού επιπέδου πνευμονολογική φροντίδα σε μια προηγμένη ιατρική εγκατάσταση.

Εάν είστε ενδιαφερόμενοι να εργαστείτε σε ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, η αμοιβή αυτής της θέσης είναι εντυπωσιακή και αποτελεί αναγνώριση για τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αντίστοιχα, αν προτιμάτε το δημόσιο τομέα, υπάρχει η δυνατότητα να εργαστείτε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και να συνεισφέρετε στη φροντίδα των ασθενών με πνευμονολογικά προβλήματα.

Τα απαιτούμενα προσόντα για αυτές τις θέσεις περιλαμβάνουν πτυχίο ιατρικής και ειδίκευση στην πνευμονολογία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, απαιτείται η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 (μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα από το επίπεδο A2 μέχρι και το Β2).

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν την ευκαιρία εργασίας, παρακαλώ στείλτε  ένα προσωπικό μήνυμα με το βιογραφικό σας σημείωμα και τις σχετικές πληροφορίες.

Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας την πιθανότητα συνεργασίας και να αξιολογήσουμε την καταλληλότητά σας για αυτήν τη θέση.

Μην χάσετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία να προωθήσετε την επαγγελματική σας πορεία στον τομέα της πνευμονολογίας και να αποκτήσετε μια πολύτιμη εμπειρία στην όμορφη Γαλλία!

Iasonas MEIDANIS [email protected]

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com