Θέση Γενικού Ιατρού στην Γαλλία

Διατίθεται μία θέση Γενικού Ιατρού στην όμορφη κοινότητα Coucy-le-Chateau, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,5 ώρας από το αεροδρόμιο Paris Beauvais. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να ενταχθείτε σε μια φιλόξενη κοινότητα και να αναπτύξετε την ιατρική σας πρακτική σε έναν ελκυστικό τοπικό πληθυσμό.

Πληροφορίες θέσης:

Μικτό ετήσιο εισόδημα: 65000-75000 € / έτος

4200 € καθαρά / μήνα (συζητήσιμα ανάλογα με το προφίλ)

Ωράριο εργασίας: 40 ώρες / εβδομάδα

5 εβδομάδες άδειας, καθώς και απεργία εργατικού χρόνου (RTT) (συνολικά περίπου 2,5 μήνες άδειας)

Οφέλη:

Καταλύματα για τον γιατρό μέχρι την έναρξη της δραστηριότητας

Βοήθεια για την εγκατάσταση της οικογένειας (π.χ. εγγραφή των παιδιών στο σχολείο)

Η κοινότητα Coucy-le-Chateau είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της. Ως Γενικός Ιατρός, θα έχετε την ευκαιρία να παρέχετε τις ιατρικές υπηρεσίες σας σε μια κοινότητα που εκτιμά την ποιότητα της φροντίδας υγείας. Η συνεργασία με τους ντόπιους κατοίκους θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε στενές σχέσεις και να προσφέρετε ολοκληρωμένη περίθαλψη.

Επιπλέον, η προσφορά καταλύματος για τον γιατρό πριν από την έναρξη της δραστηριότητας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εύκολη μετάβαση και προσαρμογή στον τοπικό τρόπο ζωής. Επιπλέον, η κοινότητα θα παρέχει βοήθεια για την εγκατάσταση της οικογένειάς σας, περιλαμβανομένης της εγγραφής των παιδιών στο σχολείο, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη υποστήριξη για μια ομαλή προσαρμογή στο νέο περιβάλλον.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτήν τη θέση ΓενικούΙατρού στην κοινότητα Coucy-le-Chateau, παρακαλούμε να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή. Θα λάβετε περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία.

Αυτή η θέση ανοίγει νέες προοπτικές για επαγγελματική ανάπτυξη και εμπειρία σε έναν όμορφο προορισμό. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ικανότητες και η εμπειρία σας θα συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας και του ευεξίας της τοπικής κοινότητας.

 

ΙASONAS MEIDANIS [email protected]

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 RUE D’AGUESSEAU 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

WWW.ATRIXINTERNATIONAL.COM