Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό για: Παθολόγο Ανατόμο, Αιματολόγο, Επεμβατικό Ακτινολόγο, Ρευματολόγους, Αναισθησιολόγους, Καρδιολόγους

Η GLOBALMEDIREC ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ:

ΕΙΔΙΚΟ  ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΑΝΑΤΟΜΟ – CONSULTANT HISTOPATHOLOGISTΚΡΑΤΙΚΟ NHS ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΝΟΤΙΑ ΑΓΓΛΙΑ – SOUTHEERN ENGLAND

Απαραίτητη   Εμπειρία  : Breast, GI and Head & Neck 

Ο βασικός ετήσιος μικτός μισθός του Consultant είναι μεταξύ £75,249 έως £101,451 (αναλόγως προηγούμενης εμπειρίας).Οι ώρες εργασίας είναι  37½  την εβδομάδα συν On-Calls (εφημερίες), με αρχικό συμβόλαιο ενός χρόνου.Το αρχικό συμβόλαιο  μπορεί να ανανεωθεί εφόσον το επιθυμεί ο ιατρός.

ΕΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ –  CONSULTANT   HAEMATOLOGIST   ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ NHS   ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – CENTRAL    ENGLAND 

Ο βασικός ετήσιος μικτός μισθός του Consulttant είναι μεταξύ £75,249 έως £101,451 (αναλόγως προηγούμενης εμπειρίας).Οι ώρες εργασίας είναι  37½  την εβδομάδα συν On-Calls (εφημερίες), με αρχικό συμβόλαιο ενός χρόνου.Το αρχικό συμβόλαιο  μπορεί να ανανεωθεί εφόσον το επιθυμεί ο ιατρός.

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ CONSULTANT INTERVENTIONAL RADIOLOGIST ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ NHS ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ – CENTRAL ENGLAND.

Ο βασικός ετήσιος μικτός μισθός του Consultant είναι μεταξύ £75,249 έως £101,451 (αναλόγως προηγούμενης εμπειρίας).Οι ώρες εργασίας είναι  37½  την εβδομάδα συν On-Calls (εφημερίες), με αρχικό συμβόλαιο ενός χρόνου. Το αρχικό συμβόλαιο  μπορεί να ανανεωθεί εφόσον το επιθυμεί ο ιατρός.

Η GLOBALMEDIREC ΕΧΕΙ 4 ΑΜΕΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ:ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ    – SPECIALTY DOCTOR IN ANAESTHESIA

Οι θέσεις βρίσκονται σε NHS Κρατικό  Νοσοκομείο στην Βόρεια Αγγλία – Northern EnglandΙδανική θέση για έναν Ιατρό που μόλις απέκτησε τον Τίτλο Ειδικότητας ή είναι πολύ κοντά στην διαδικασία λήψης του.Ετήσιος, μικτός μισθός που κυμαίνεται από £50000-£55000(αναλόγως προϋπηρεσίας).Οι  ώρες εργασίας είναι  48 την εβδομάδα συμπεριλαμβανόμενες οι εφημερίες.Το αρχικό συμβόλαιο    μπορεί να ανανεωθεί εφόσον το επιθυμεί ο ιατρό

ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ:ΕΙΔΙΚΟ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟ, CONSULTANT IN RHEUMATOLOGY.

Η GlobalMediRec έχει δύο άμεσες θέσεις εργασίας σε Κρατικό Νοσοκομείο NHS Κεντρική Αγγλία – Central England.Ο βασικός ετήσιος μικτός μισθός του Consultant είναι μεταξύ £75,249 έως £101,451 (αναλόγως προηγούμενης εμπειρίας). Οι ώρες εργασίας είναι  37½την εβδομάδα συν On-Calls (εφημερίες), με αρχικό συμβόλαιο ενός έτους.Το αρχικό συμβόλαιο  μπορεί να ανανεωθεί εφόσον το επιθυμεί ο ιατρός.

Η  GLOBALMEDIREC ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΘΕΣΕΣΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ MIDDLE GRADE  IN CARDIOLOGY.

Οι θέσεις βρίσκονται σε NHS Κρατικά Νοσοκομεία σε πολλές περιοχές στην ΑγγλίαΙδανική θέση για έναν Ιατρό που μόλις απέκτησε τον Τίτλο Ειδικότητας.Άμεση Διαθεσιμότητα Ιατρού (εντός τουλάχιστον 2 μηνών)Ετήσιος, μικτός μισθός κυμαίνεται από £50000 – £55000  (αναλόγως προϋπηρεσίας).Οι  ώρες εργασίας είναι  48  την εβδομάδα συμπεριλαμβανόμενες οι  εφημερίες.Με ετήσιο αρχικό συμβόλαιο. Το αρχικό συμβόλαιο  μπορεί να ανανεωθεί εφόσον το επιθυμεί ο ιατρός.

Οι υπηρεσίες της GlobalMediRec είναι εντελώς δωρεάν για τους ιατρούς.Στις υπηρεσίες της GlobalMediRec συμπεριλαμβάνονται:

Προετοιμασία του βιογραφικού – Προετοιμασία του Ιατρού για την τηλεφωνική συνέντευξη – Βοήθεια με την εγγραφή του Ιατρού στον GMC –Άνοιγμα λογαριασμού τραπέζης στην Αγγλία κτλ.Τα απαιτούμενα προσόντα είναι:• Δικαίωμα εγγραφής στο General Medical Council• Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσαςΟι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες και τυχών διευκρινίσεις.

Κατερίνα Κοντάλιπου

GlobalMediRec

Τηλ: 6934 803930

Email: [email protected]

www.globalmedirec.com/jobs/greek-doctors.htm