6ο Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Ημέρες Νευρολογίας και Πρωτοβάθμια περίθαλψη», Πάτρα 1-2 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, με την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του ΓΝΠ και ΠΓΝΠ, διοργανώνει διημερίδα με θέμα: ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, στις 1-2 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο “ΑΣΤΗΡ” Πατρών.

Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν Πατρών “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” πραγματοποιεί για 6η φορά τις «Ημέρες Νευρολογίας», μια επιτυχημένη διοργάνωση που μετρά αρκετά έτη μεγάλης συμμετοχής συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων.

Στην φετινή εκδήλωση, οι συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα παρουσιάσουν το  νέο θεσμικό πλαίσιο ΤΟΜΥ (Τομεακές Μονάδες Υγείας) καθώς και την αποτίμηση του 1ου έτους λειτουργίας τους στην περιοχή μας.

Στις «Ημέρες Νευρολογίας» θα αναφερθούμε σε θέματα που απασχολούν τόσο τους ειδικούς ιατρούς αλλά και τους γενικούς ιατρούς για τις νευρολογικές παθήσεις που απασχολούν πιο συχνά την ιατρική κοινότητα. Οι νευρολογικές παθήσεις είναι συχνές και χρειάζονται αντιμετώπιση τόσο ως επείγοντα περιστατικά αλλά και ως παθήσεις χρονίως πασχόντων.

Αισιοδοξούμε ότι οι «Ημέρες Νευρολογίας» θα αποτελέσουν θεσμό στη συνεργασία και συμμετοχή των ιατρών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και θα συμβάλλουν για μια ακόμα χρονιά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των παρόχων  υγείας για την ορθή αντιμετώπιση των νευρολογικών παθήσεων.

 

Με εκτίμηση

Dr. Νίκος Μακρής

Νευρολόγος

Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος

του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”

και

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Πληροφορίες 

Conference Department Executive

12, Kosta Varnali str.

152 33 Chalandri, Greece

T: +30 210 6897552-3

F: +30 210 6897555

S: www.gk.gr