3ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο με τίτλο “Ημέρες Νευρολογίας και Πρωτοβάθμια Περίθαλψη”, Πάτρα 18-19 Μαρτίου 2016

Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Εταιρία Κεφαλαλγίας και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του ΓΝΠ και ΠΓΝΠ, διοργανώνει διημερίδα με θέμα: ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, στην Πάτρα στο ξενοδοχείο “ PATRA PALACE ” στις 18-19 Μαρτίου 2016.

 Είναι γνωστό σε όλους ότι οι νευρολογικές παθήσεις αφορούν μεγάλο τμήμα του γενικού πληθυσμού και ειδικότερα κατηγορίες παθήσεων που αφορούν όλο το ηλικιακό φάσμα με χρόνια εξέλιξη που απαιτεί διαρκή ιατρική παρακολούθηση.

 Στην παραπάνω εκδήλωση θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους ειδικούς ιατρούς αλλά και τους γενικούς ιατρούς για τις νευρολογικές παθήσεις που απασχολούν πιο συχνά την ιατρική κοινότητα, όπως τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, η κεφαλαλγία, η επιληψία, η άνοια, η νόσος Πάρκινσον, οι νευρομυϊκές παθήσεις και η σκλήρυνση κατά πλάκας. Στην εκδήλωση θα υπάρξει διάλεξη με ιστορική αναδρομή της Ιατρικής στην Πάτρα από τον κ. Αθ. Διαμαντόπουλο.

 Ως Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες λειτουργούς της υγείας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που θα συμβάλλει στην επιτυχία της ημερίδας. Καλώ τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, καθώς επίσης τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού με προβολή της ημερίδας που θα γίνει στην στο ξενοδοχείο “ PATRA PALACE ” στις 18-19 Μαρτίου 2016 με ώρα έναρξης 16:00.

Θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

 Με εκτίμηση

Dr. Νίκος Μακρής

Νευρολόγος

Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος

του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”

και

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής