Ημερίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας με τίτλο: “Κατάθλιψη στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη-Η Διαχείριση των Προκλήσεων στο Ιατρείο”, Πάτρα 19 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, σας προσκαλούμε σε ημερίδα με τίτλο: “Κατάθλιψη στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη-Η Διαχείριση των Προκλήσεων στο Ιατρείο”, που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 10:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Στόχος της ημερίδας είναι η εκπαίδευση των Γενικών – Οικογενειακών Ιατρών σε θέματα Ψυχιατρικής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και η διασύνδεσή τους με τις δομές παροχής ψυχιατρικών υπηρεσιών του Νομού μας. Το Περιφερειακό Τμήμα της Ε.Ψ.Ε. προσβλέπει σε μία σύνδεση των δύο ειδικοτήτων με περαιτέρω συναντήσεις, το περιεχόμενο των οποίων θα συζητηθεί στην παρούσα Ημερίδα.

Η Ημερίδα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει θέματα της καθημερινής πρακτικής όπως αναγνώριση και διάγνωση ψυχιατρικών νοσημάτων, συννοσηρότητες, επιλογές θεραπείας και αλληλεπιδράσεις φαρμάκων, παραπομπές. Θα υπάρξουν παρουσιάσεις περιστατικών και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Θα θέλαμε να μας απαντήσετε προκείμενου να δηλώσετε συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εκ μέρους του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου της ΕΨΕ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 

Η Πρόεδρος                                                    

Κωνσταντίνα Σωτηριάδου

Ψυχίατρος – Παιδοψυχιάτρος

τ. Συντ. Διευθύντρια

Κ.Ψ.Υ. Πάτρας

 

Η Γραμματέας

Μαρία Σκώκου

Ψυχίατρος – Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ

Ψυχιατρική Κλινική ΠΓΝΠ