Διημερίδα με θέμα: “Ημέρες Νευρολογίας και Πρωτοβάθμια Περίθαλψη”, Πάτρα 10-11 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, σε συνδιοργάνωση με την Εταιρεία Υπηρεσιών Προώθησης Ολοκληρωμένων Λειτουργιών Ψυχικής Υγείας (Υ.Π.Ο.ΛΕΙ.Ψ.Υ.) και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του ΓΝΠ και ΠΓΝΠ, διοργανώνει διημερίδα με θέμα: ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, στην Πάτρα στον ξενοδοχείο “ PATRA PALACE ” στις 10-11 Μαρτίου 2017.

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι νευρολογικές παθήσεις αφορούν μεγάλο τμήμα του γενικού πληθυσμού και ειδικότερα κατηγορίες παθήσεων που αφορούν όλο το ηλικιακό φάσμα με χρόνια εξέλιξη που απαιτεί διαρκή ιατρική παρακολούθηση.

Οι ψυχικές παθήσεις στα επείγοντα, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, η άνοια, η κεφαλαλγία, τα σύνδρομα πόνου, η σκλήρυνση κατά πλάκας, και η αντιμετώπιση όλων αυτών θα παρουσιασθούν από επιστήμονες εγνωσμένου κύρους. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση για την πολλαπλή σκλήρυνση και τις νεώτερες θεραπείες της.

Ως Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες λειτουργούς της υγείας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που θα συμβάλλει στην επιτυχία της ημερίδας. Καλώ τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, καθώς επίσης τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού με προβολή της ημερίδας που θα γίνει στην στο ξενοδοχείο “PATRA PALACE ” στις 10-11 Μαρτίου 2017 με ώρα έναρξης 16:00.

Θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

 

Dr. Νίκος Μακρής
Νευρολόγος
Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος
του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”
και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: programma nevrologiko final 2017