Διημερίδα με θέμα: Ο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα, Νέα Υόρκη 29-30 Οκτωβρίου 2016

Ο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα και οι ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές του αποτελεί το θέμα διημερίδας, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, στις 29-30 Οκτωβρίου 2016, με ομιλητές επιφανή μέλη της επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Τομέα Ιατρικού Τουρισμού του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών, για την προώθηση του τουρισμού Υγείας της χώρας μας. Την εκδήλωση έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν επίλεκτα μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι εταιρειών τουρισμού και υγείας καθώς και εκπρόσωποι των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ .

Οι ομιλητές πρόκειται να αναλύσουν την προοπτική ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα, με έμφαση σε τομείς της ιατρικής όπως ενδεικτικά η Ρομποτική Ιατρική, η Πλαστική Χειρουργική, η Οφθαλμολογία, η Εξωσωματική Γονιμοποίηση, η Οδοντιατρική καθώς και ο Ιαματικός Τουρισμός. Παράλληλα θα υπάρξουν μαρτυρίες ομογενών που επέλεξαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα υγείας τους στην χώρα μας.

Για το πρόγραμμα της διημερίδας πατήστε ΕΔΩ