Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

‘‘6th NASCE/UEMS Scientific Meeting – New Frontiers in Open Innovation’’

6 Σεπτεμβρίου @ 10:30 - 9 Σεπτεμβρίου @ 13:00

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο ‘‘6th NASCE/UEMS Scientific MeetingNew Frontiers in Open Innovation’’ που θα γίνει 6 – 9 Σεπτεμβρίου  2022,  στο  ξενοδοχείο  DivaniCaravel στην Αθήνα.

 

Το Συνέδριό είναι ουσιαστικώς το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Ιατρών και Επαγγελματιών Υγείας, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις νέες εκπαιδευτικές μεθόδους (προσομοίωση – simulation, χρήση εξελιγμένων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης – artificial intelligence κλπ). Δηλαδή το παρόν και το μέλλον της  Ιατρικής Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης αλλά και των συναδέλφων Επαγγελματιών Υγείας (Νοσηλευτές και Paramedics).Η NASCE (Network of Accredited Clinical Skills Centres of Europe) είναι επίσημος φορέας της UEMS (European Union of Medical Specialists) για όλα τα πιστοποιημένα κέντρα (εντός και εκτός Ευρώπης) που έχουν τις υποδομές για συνεχιζόμενη εκπαίδευση Ιατρών, Νοσηλευτών και Επαγγελματιών Υγείας. Η UEMS (https://www.uems.eu/) είναι ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας εντός της Ευρώπης δεδομένου ότι εκπροσωπεί 1,6 εκ. Ιατρούς όλων των Ειδικοτήτων και προάγει μέσω των τμημάτων της (όπως η NASCE) την ανάπτυξη όλων των Ιατρικών Ειδικοτήτων, την συνεργασία όλων των Επαγγελματιών Υγείας και την Διεπιστημονικότητα. Η UEMS είναι ο επίσημος συνομιλητής με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, θα γίνει το Σεμινάριο Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτών, ένας πρωτοποριακός θεσμός, με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή πιστοποίηση. Το Train the Trainers Course έχει ξεχωριστή εγγραφή και έχει συμφωνηθεί, για πρώτη φορά, η συμμετοχή συγκεκριμένου αριθμού φοιτητών Ιατρικής απ΄όλη την Ελλάδα, ως παρατηρητές.

 

Στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2022, θα ακολουθήσει το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, με προσκεκλημένους καταξιωμένους ομιλητές, διεθνούς κύρους, από ΗΠΑ, Ευρώπη και ασφαλώς από την χώρα μας. Επίσης θα παρουσιαστούν επιστημονικές εργασίες από πολλά κέντρα του εξωτερικού και από την χώρα μας.  Το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου από τις 13:30 – 20:00 θα ακολουθήσει το Athens Ideas Meeting στην ελληνική γλώσσα (Athens Thoughts for Higher Education and New Stimulation of Ideas) όπου προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν απόψεις και νέες ιδέες πάνω στα κρίσιμα θέματα της εποχής μας.

Το συνέδριό  μας  έχει  τεθεί  υπό  την  Αιγίδα  Πανελληνίων Επιστημονικών Εταιρειών Ιατρικής (π.χ. Νευρολογίας, Ορθοπαιδικής, Χειρουργικής, Πλαστικής, Καρδιοχειρουργικής) αλλά και των Νοσηλευτών και υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

Σύνδεσμος  υποβολής  εργασιών : https://nascescientificmeeting2021.gr/abstracts/
Σύνδεσμος για εγγραφή : https://nascescientificmeeting2021.gr/registrations/

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
6 Σεπτεμβρίου @ 10:30
Τέλος:
9 Σεπτεμβρίου @ 13:00
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
https://bit.ly/3LahSCW

Διοργανωτής

Network of Accredited Clinical Skills Centres of Europe
Ιστότοπος:
https://nascenet.org/

Χώρος Διεξαγωγής

Divani Caravel Hotel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
Αθήνα, 16121 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2107207000
Ιστότοπος:
https://divanicaravelhotel.com/el/