Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

5ο Επιστημονικό Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού

5 Νοεμβρίου 2022 - 6 Νοεμβρίου 2022

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού διοργανώνει και φέτος το 5ο Επιστημονικό της Συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί 5 & 6 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel με υβριδική συμμετοχή.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, επικεντρώνεται στο «Καρκίνο του Μαστού: Πρόληψη, Διάγνωση και Θεραπεία στην εποχή της εξατομικευμένης ιατρικής». Καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν μαζί μας την πολυετή κλινική και διαγνωστική εμπειρία τους, ενώ θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα και προβληματισμοί.

Η βασική θεματολογία θα επικεντρωθεί στο παρόν και μέλλον του Screening, στη σύγχρονη τάση της εξατομικευμένης παρακολούθησης των γυναικών, στις νεότερες απεικονιστικές μεθόδους, στην προεγχειρητική διάγνωση μέσω επεμβατικών τεχνικών, στην εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ θα τονιστεί η αξία της διεπιστημονικής ομάδας.

– Για Εγγραφή πιέστε ΕΔΩ
– Για το Πρόγραμμα πιέστε ΕΔΩ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με τη συμμετοχή σας το 5ο Επιστημονικό  Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΜ

 


Ενημέρωση 12/10/2022

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού διοργανώνει και φέτος το 5ο Επιστημονικό της Συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί 5 & 6 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel με υβριδική συμμετοχή.

Στα πλαίσια του Επιστημονικού Προγράμματος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 – 18.30 η διεθνώς αναγνωρισμένη στον χώρο μας Dr. Stamatia Destounis θα μοιραστεί την εμπειρία της με θέμα: «The new BI-RADS» κατά την Εναρκτήριο Ομιλία.

Παρακαλώ πιέστε ΕΔΩ για το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε,

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΜ

 

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Νοεμβρίου 2022
Τέλος:
6 Νοεμβρίου 2022
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
https://www.hbis.gr

Διοργανωτής

Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού
Τηλέφωνο:
2106898780
Email:
info@hbis.gr
Ιστότοπος:
https://www.hbis.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Divani Caravel Hotel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
Αθήνα, 16121 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2107207000
Ιστότοπος:
https://divanicaravelhotel.com/el/