Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

18o Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων 15-17 /12/2023 Αθήνα.

15 Δεκεμβρίου - 17 Δεκεμβρίου

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικών Λοιμώξεων και η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν περιλήψεις εργασιών στο πλαίσιο του Workshop ΄΄Ολυμπιάδα Χειρουργικών Λοιμώξεων΄΄ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, 10:30-12:30, στην Αίθουσα Β.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων εργασιών πήρε παράταση  μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου.

8o Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων. Οι εργασίες θα κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου ΕΔΩ

Παρακαλείται ο υπεύθυνος συγγραφέας αλληλογραφίας, να συμπληρώσει τα κενά πεδία της Φόρµας Υποβολής με τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες για τη σωστή συγγραφή και υποβολή της περίληψης  εργασίας – παρουσίαση κλινικού περιστατικού ως ολοκληρωμένο αρχείο Word τύπου (.doc και .docx).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Εγγραφές θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου www.18surgicalinfections2023.gr  και θα επιβεβαιώνονται με την οικονομική τους τακτοποίηση.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται και on site στη Γραμματεία του Συνεδρίου, η οποία θα λειτουργεί στο Συνεδριακό Ξενοδοχείο, καθ’ όλη τη διάρκεια του Επιστημονικού Προγράμματος.

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε όπως πατήσετε ακολούθως στη Φόρμα Εγγραφής. ΕΔΩ

 

 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
15 Δεκεμβρίου
Τέλος:
17 Δεκεμβρίου
Ιστότοπος:
https://18surgicalinfections2023.gr/reservation

Διοργανωτής

Congress World
Τηλέφωνο:
210 72 10001
Email:
ap@congressworld.gr
Ιστότοπος:
www.congressworld.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Royal Olympic Hotel, Athens, Greece
Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα
Αθήνα, Greece
+ Χάρτης Google