Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

16ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ημέρες Υπέρτασης 2023 – 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2023, Σπέτσες

22 Σεπτεμβρίου - 24 Σεπτεμβρίου

Το Εκπαιδευτικό αυτό Σεμινάριο έχει ως στόχο την ενημέρωση των συμμετεχόντων στην αντιμετώπιση της Αρτηριακής Υπέρτασης, με βάση τις πρόσφατα δημοσιευθείσες οδηγίες της ESH για τη διαχείρισή της.

Κατά τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε Στρογγυλά Τραπέζια ή Διαλέξεις με συμμετοχή ειδικών, οι οποίοι θα αναπτύξουν, με κριτική διάθεση, θέματα που αφορούν στις αλλαγές της διαχείρισης της υπέρτασης, όπως αυτές αποτυπώνονται στις νέες Κατευθυντήριες Οδηγίες. Προφανώς, οι Κατευθυντήριες Οδηγίες συνιστούν πεδίο συναίνεσης μεταξύ Ειδικών, όμως η τελική συμφωνία προϋποθέτει σύγκλιση διαφορετικών απόψεων σε έναν κοινό τόπο, αποδεκτό από την πλειοψηφία.

Τέλος,  βασική αρχή των Κατευθυντήριων Οδηγιών της ESH, αποτελεί το γεγονός  ότι οι συστάσεις έχουν πρωτίστως εκπαιδευτικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό, αποτελούν πρόσφορο εκπαιδευτικό υλικό του 16ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου της Ελληνικής Εταιρίας Υπέρτασης.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Το κόστος εγγραφής στο Σεμινάριο ανέρχεται στα 140€ πλέον Φ.Π.Α. και μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εγγραφής:

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

Στο πλαίσιο του 16ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου θα χορηγηθούν 13 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) στις ιατρικές ειδικότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του 16ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Υπέρτασης:

Λεπτομέρειες

Αρχή:
22 Σεπτεμβρίου
Τέλος:
24 Σεπτεμβρίου

Διοργανωτής

Congress World
Τηλέφωνο:
210 72 10001
Email:
ap@congressworld.gr
Ιστότοπος:
www.congressworld.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Spetses Hotel
Αναργύρου
Σπέτσες, 18050 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2298072602
Ιστότοπος:
https://www.spetses-hotel.gr/