Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

1η Παιδορευματολογική Ημερίδα, στη Θεσσαλονίκη

9 Μαρτίου

Η Ελληνική Παιδορευματολογική Εταιρεία, υπό την αιγίδα της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ, διοργανώνει την 1η Παιδορευματολογική Ημερίδα, στη Θεσσαλονίκη,  το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024.

Η επιμορφωτική αυτή εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιάτρους αλλά και σε άλλες ειδικότητες που εμπλέκονται στη διάγνωση και διαχείριση παιδιών και εφήβων με Νεανικά Ρευματικά Νοσήματα(ΝΡΝ) όπως σε Οφθαλμίατρους, Ακτινοδιαγνώστες, Ορθοπεδικούς, Δερματολόγους, Παιδοψυχίατρους καθώς και Ρευματολόγους ενηλίκων που θα αναλάβουν την παρακολούθηση όσων ασθενών  απαιτηθεί μετά την ενηλικίωσή τους.

Μέσα από τη διαδραστική παρουσίαση ενδιαφερόντων Παιδορευματολογικών θεμάτων και περιπτώσεων με τη σύγχρονη και επικαιροποιημένη επιστημονική οπτική, θα επιχειρήσουμε την ενημέρωση αλλά και προσέγγιση των ειδικοτήτων που καλούνται να έχουν ρόλο στη διαχείριση των παιδιών με ΝΡΝ. Η ανάπτυξη ενός σωστού τρόπου επικοινωνίας, δηλαδή μιας κοινής γλώσσας, μεταξύ των ειδικοτήτων είναι επιτακτική και αποτελεί σήμερα καθοριστικό παράγοντα για την έγκαιρη διάγνωση και ορθή διαχείριση των παιδιών με ΝΡΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για τη δωρεάν εγγραφή σας πατήστε εδώ

Δείτε εδώ το Επιστημονικό Πρόγραμμα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Μαρτίου

Διοργανωτής

Ελληνική Παιδορευματολογική Εταιρεία (ΕΠΡΕ)
Email:
paidorheumatologiki@convin.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΚΕ.Δ.Ε.Α
3ης Σεπτεμβρίου Πανεπιστημιούπολη,
Θεσσαλονίκη, 54636 Greece
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2310994013
Ιστότοπος:
https://kedea.rc.auth.gr