DEREE – The American College of Greece: Ημερίδα Ενημέρωσης για σπουδές Bachelor και Υποτροφίες, Πάτρα 15 Μαρτίου 2015

Το DEREEThe American College of Greece, ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά ιστορία προσφοράς στην ελληνική νεολαία, συνεχίζει και φέτος την προσπάθεια γνωριμίας με σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας εντάσσεται η επίσκεψή μας στην Πάτρα στις 15-17 Μαρτίου 2015.

Θέλουμε με αυτή μας την επιστολή να προσκαλέσουμε τον Σύλλογό και τα Μέλη του, στην ανοιχτή παρουσίαση που θα γίνει στην Πάτρα την Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015, στις 18.00, στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό.  Συνημμένα σας παραθέτουμε τις σχετικές προσκλήσεις καθώς και ένα poster σε περίπτωση που επιθυμείτε να το αναρτήσετε σε σχετικό πίνακα ανακοινώσεων.

Στόχος της παρουσίασης είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, το πρόγραμμα υποτροφιών βάσει βαθμού απολυτηρίου, το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης, τη δυνατότητα για έμμισθη πρακτική εξάσκηση σε πολυεθνικές εταιρίες στο εξωτερικό, το πρόγραμμα study abroad για ένα εξάμηνο σε 50 πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ασίας που συνεργάζονται με το DEREE,  τις υπηρεσίες επαγγελματικής αποκατάστασης, το ισχυρό δίκτυο αποφοίτων μας και τις προοπτικές που ανοίγονται στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του DEREE που εδώ και 140 χρόνια πρωταγωνιστεί στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας.

Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα των Παράλληλων Σπουδών με το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο και για τις μοναδικές δυνατότητες για επαγγελματική και ακαδημαϊκή εξέλιξη που προσφέρουν εντός και εκτός Ελλάδας.  Οι Παράλληλες Σπουδές οδηγούν είτε σε απόκτηση τίτλου Bachelor του DEREE, ή στην απόκτηση μιας υπο-ειδίκευσης με την ολοκλήρωση προγράμματος 6-7 μαθημάτων.

Φοιτητές που αριστεύουν στο δημόσιο πανεπιστήμιο ή ΑΤΕΙ και επιθυμούν να αποκτήσουν υπο-ειδίκευση στο DEREE, μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις 35 υποτροφίες του Προγράμματος Υποτροφιών του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό μέρος των διδάκτρων τους.

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή στην εκδήλωση, έως τις 12 Μαρτίου στο  www.acg.edu/patra ή στο τηλ. 2106009800, ext. 1317 (κ. Χριστίνα Πατούχα).

Ευχαριστoύμε για το ενδιαφέρον σας και θα χαρούμε ιδιαίτερα αν τιμήσετε την εκδήλωσή μας με την παρουσία σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Artemis Psarianou

Manager of Greek Student Recruitment

Flyer_Patra

Poster_Patra