Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥ Χαλανδρίτσας: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ‘’Η υγεία της καρδιάς’’, Πάτρα 16/10/2022

Ανακοίνωση

 

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας προγραμματίζει σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Σαραβαλίου στις 7 μμ. με τον γενικό τίτλο ‘’Η υγεία της καρδιάς’’.

Στην εκδήλωση εκλήθησαν να μιλήσουν ο κ. Γρηγόρης Τσίγκας, Επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα: ‘’Από τους παράγοντες κινδύνου στο καρδιακό επεισόδιο’’ και η κα. Έρη Τσώνη, Καρδιολόγος, επιμελήτρια Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου με θέμα: ‘’Καρδιά και COVID-19 λοίμωξη’’. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Δ/ντης Ε.Σ.Υ. Καρδιολόγος, κ. Νικόλαος Γράψας.

Προσκαλούνται οι φορείς, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.