Ενδόραμα ’15 – Πάτρα – 22-23/1/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για 8η συνεχή χρονιά σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το ΕΝΔΟΡΑΜΑ ’15, που θα λάβει χώρα στις 22-23 Ιανουαρίου 2016. Έχοντας την πεποίθηση ότι έχουμε αφήσει τα δύσκολα πίσω μας και αφού κατορθώσαμε τα τελευταία πέτρινα χρόνια να διατηρήσουμε ανοδική πορεία στους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες της πετυχημένης αυτής ετήσιας εκδήλωσης, αισιοδοξούμε ότι και φέτος θα ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιούργησε το παρελθόν.

Προσπαθήσαμε, λαμβάνοντας υπόψη μας και τις παρατηρήσεις σας, να διαμορφώσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι εξαιρετικοί συνάδελφοι, πρόεδροι και εισηγητές, που κοπιάζουν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διημερίδας. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Στο φετινό ΕΝΔΟΡΑΜΑ θα διατηρηθεί η ενότητα «Νέα Φάρμακα» που φαίνεται από την περυσινή εμπειρία ότι είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

Τέλος, η ενότητα «Σακχαρώδης Διαβήτης» αφιερώνεται στον αξέχαστο φίλο και συνάδελφο Χάρη Βασιλόπουλο, που έφυγε πρόσφατα.

Όπως και κάθε χρόνο το σύνολο των δημοσιευμένων εργασιών που θα παρουσιασθούν, θα ενταχθεί σε καλαίσθητο τόμο και 1 CD που θα χορηγείται στους συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους.

Παράλληλα, ελπίζουμε ότι και φέτος το «Πολιτιστικό Ενδόραμα» θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή
Α.Γ. Βαγενάκης,
Ν.Α. Γεωργόπουλος,
Κ.Β. Μάρκου

programme_gr ΕΝΔΟΡΑΜΑ 2015

Τόπος: Πάτρα, Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Πληροφορίες:

Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Α
Τερψιθέας 2
264 42, Πάτρα
τηλ: 2610 432200
e-mail: [email protected]