Εκδήλωση με θέμα:  ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΗΣ  ΧαρίΖΩ – ΚερδίΖΩ, Πάτρα 22 Απριλίου 2015

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», τμήμα περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, και το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) – «Χάρισε Ζωή» σας προσκαλούν την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 στις 6.30 μ.μ. στην εκδήλωση με θέμα:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΗΣ

ΧαρίΖΩ – ΚερδίΖΩ

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Υγείας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Κώστας Πελετίδης, και η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, κα Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

Με συντονιστή το Διοικητή του ΠΓΝ Πατρών, κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι ομιλητές: κκ. Μαρία Τρυφωνίδη (Πρόεδρος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»), Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης (Διευθυντής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών ΠΓΝΠ & ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή») και Άννη Κωστούρου (μητέρα μεταμοσχευμένου παιδιού).

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «PATRAS PALACE».

Επισυνάπτεται η πρόσκληση με το αναλυτικό πρόγραμμα. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2610 997 510.

Ελπίζουμε στην παρουσία σας.

Στη διάθεσή σας,

Αλεξάνδρα Σαρμά

Prosklisi_Floga-KEDMOP
ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ
Κέντρο ενημέρωσης και προσέλκυσης
Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών –
πανεπιστήμιο Πατρών (KEΔMOΠ)Κτίριο Προκλινικών Λειτουργιών (ισόγειο), Τμήμα Ιατρικής,
Πανεπιστήμιο Πατρών, Πανεπιστημιούπολη – Ρίο, 26504 Πάτρα

Τ: +30 2610 997 510
F: +30 2610 997 667
E: [email protected]
URL: www.xarisezoi.gr