Διημερίδα: “Ημέρες νευρολογίας & Πρωτοβάθμια Περίθαλψη”, Πάτρα 13-14/3/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 Το Νευρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Εταιρία Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας και Κλινικής Νευροφυσιολογίας και σε συνεργασία με τα τμήματα Συντονισμού Γενικής Ιατρικής του ΓΝΠ και ΠΓΝΠ, διοργανώνει διημερίδα με θέμα: ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, στην Πάτρα στο ξενοδοχείο “ PATRA PALACE ” στις 13-14 Μαρτίου 2015.

 Είναι γνωστό σε όλους ότι οι νευρολογικές παθήσεις αφορούν μεγάλο τμήμα του γενικού πληθυσμού και ειδικότερα κατηγορίες παθήσεων που αφορούν όλο το ηλικιακό φάσμα με χρόνια εξέλιξη που απαιτεί διαρκή ιατρική παρακολούθηση.

 Στην παραπάνω εκδήλωση θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους ειδικούς ιατρούς αλλά και τους γενικούς ιατρούς για τις νευρολογικές παθήσεις που απασχολούν πιο συχνά την ιατρική κοινότητα, όπως τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, η νόσος Πάρκινσον, η επιληψία, η άνοια, η κεφαλαλγία, οι νευρομυϊκές παθήσεις και η σκλήρυνση κατά πλάκας. Ειδικότερα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, θα παρουσιασθούν οι νέες θεραπείες που εγκρίθηκαν προσφάτως από τον ΕΟΦ.

 Ως Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες λειτουργούς της υγείας, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο που θα συμβάλλει στην επιτυχία της ημερίδας.

Με εκτίμηση

Dr. Νίκος Μακρής

Νευρολόγος – Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος

του Γ.Ν.Π “ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” και

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

PROGRAM Νευρολογικό 13-14 Μαρτίου 2015 ΠΑΤΡΑ