Συμπόσιο με θέμα «IVF & Family planning: versus or plus?», Αθήνα 18-20 Μαΐου 2017

Αθήνα, 17 Μαΐου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμπόσιο IVF & Family planning: versus or plus?

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, για 12η συνεχή χρονιά διοργανώνεται από τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παθολογία της κύησης» της Γ΄ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, Συμπόσιο με θέμα «IVF & Family planning: versus or plus?».

FINAL PROGRAM_IVF_2017

Αντικείμενο αυτού του Συμποσίου αποτελούν επιλεγμένα θέματα υπογονιμότητας, υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και οικογενειακού προγραμματισμού, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει στην καθ’ ημέρα πράξη ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της «Ιατρικής Βάσει Στοιχείων», την πρώτη ημέρα οργανώνεται το 4th Cochrane Workshop στην Ελλάδα, με θέμα «Assessing risk of bias», στο οποίο θα διδάξουν έμπειρα μέλη της Cochrane Collaboration.

Έγκριτοι επιστήμονες, προσκεκλημένοι ομιλητές διεθνούς φήμης, Καθηγητές/Διευθυντές και έμπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, θα συζητήσουν για τις νέες εξελίξεις, τα επιτεύγματα και τα αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Θα αναπτυχθούν εξειδικευμένα θέματα υπογονιμότητας και οι νέες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και των μεθόδων της.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία οργάνωσης του Συμποσίου:

Στέλλα Διακοπούλου

Αλεξ. Παναγούλη 118 – Αγία Παρασκευή 15343
Τηλ. +30 210 60 74 205, Fax +30 210 60 74 222,

E-mail [email protected],

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα επισκεφθείτε: www.ivfsymposium2017.mdcongress.gr