Πρακτικές αντιμετώπισης των capital controls από τις επιχειρήσεις, Αθήνα 24 Ιουλίου 2015

Οι πρόσφατες εξελίξεις και ιδιαίτερα η επιβολή ελέγχου στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls), έχουν δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στους πολίτες, αλλά και στις επιχειρήσεις της χώρας. Το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας διερευνά τους βέλτιστους τρόπους διαχείρισης αυτών των προβλημάτων που επηρεάζουν όλους τους τομείς δραστηριότητας των εταιρειών.

Η Boussias Communications, ανταποκρινόμενη στην απαίτηση της αγοράς για ενημέρωση και πρακτικές λύσεις, αποφάσισε τη διοργάνωση forum διαλόγου με θέμα «Capital Controls & Επιχειρείν», δημιουργώντας το περιβάλλον για τη λεπτομερή ενημέρωση και την παρουσίαση προτάσεων και πρακτικών λύσεων των προβλημάτων της καθημερινότητας των επιχειρήσεων, ώστε η δραστηριότητά τους να εξελίσσεται προσαρμοζόμενη με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της οικονομικής δυσπραγίας.

Οι προτάσεις και οι πρακτικές συμβουλές θα συζητηθούν σε πάνελ διαλόγου, όπου έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εξειδικευμένα στελέχη επαγγελματικών ενώσεων, φορέων, εταιρειών συμβούλων επιχειρήσεων, τραπεζικών ιδρυμάτων, εταιρειών με εμπειρία διαχείρισης παρόμοιων προκλήσεων σε άλλες χώρες (Κύπρος), καθώς και εκπρόσωποι των αρμόδιων υπουργείων.

Μεταξύ των κλάδων που θα απασχολήσουν το συνέδριο και τους συμμετέχοντες στα πάνελ συγκαταλέγονται οι εξής: Λιανικό εμπόριο, Χονδρεμπόριο, Βιομηχανία, Τουρισμός, Ενέργεια, Τράπεζες, Ασφάλειες.

Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία κάλυψης της ανάγκης της αγοράς για ενημωση και διάλογο, αλλά και διερεύνησης πρακτικών λύσεων, σε μια κρίσιμη συγκυρία.

 

Πληροφορίες:
Χορηγίες
Βίκυ Στάμου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 158), fax: 210 6617 778, e-mail: [email protected]
Συμμετοχές
Μαίρη Καλλιφείδα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 115), fax: 210 6617 778, e-mail: [email protected]

Περιεχόμενο
Ξένια Μαντζιώρη, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 164), fax: 210 6617 778, e-mail: [email protected]