Ημερίδα Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής, Θεσσαλονίκη 11 Νοεμβρίου 2017

Ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn σας προσκαλεί στην ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στις 10.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Εlectra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στο επίκεντρο της θεματολογίας βρίσκονται η εργαστηριακή διάγνωση των μυκητιάσεων με έμφαση στις επιπολής και εν τω βάθει καντιντιάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί και κλινικό φροντιστήριο με θέμα τους μύκητες ιατρικού ενδιαφέροντος, το οποίο θα περιλαμβάνει και παρατήρηση από μικροσκόπιο.

Επιπλέον, θα ακολουθήσει η παρουσίαση των νέων μοριακών εξετάσεων, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης στρατηγικής συνεργασίας του Medisyn με την ηγετική, στο χώρο της μοριακής γενετικής, εταιρεία Veritas Genetics.

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιασθούν αναλυτικές πληροφορίες για τη χρησιμότητα των νέων μοριακών εξετάσεων BRCA, myBRCAHirisk, NIPT και Whole Genome Sequencing.

Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης αναμένεται να χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κος Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, ενώ η επιστημονική ημερίδα μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε εδώ (ή ανοίξτε το επισυναπτόμενο αρχείο).