Θέσεις Εργασίας Γενικών Ιατρών – Γαλλία
Professional medical team posing, doctor's lab coat and stethoscope close up, selective focus

1) Ο δήμος που βρίσκεται στο τμήμα Dordogne της περιφέρειας Nouvelle-Aquitaine στη Γαλλία αναζητά έναν γενικό ιατρό για τοποθέτηση ως ελεύθερος επαγγελματίας. Το ιατρείο είναι δωρεάν για 1 έτος (μετά από αυτή την ελεύθερη περίοδο το μηνιαίο ποσό θα είναι 670 ευρώ). Το ιατρείο είναι καινούργιο, πλήρως εξοπλισμένο και διαθέτει όλα τα ιατρικά είδη που χρειάζεται ο νέος γιατρός.Το Δημαρχείο παρέχει κατάλυμα για τους πρώτους έξι μήνες. Ο δήμος βρίσκεται σε περιοχή ZRR, επομένως, απαλλάσσεται από τους φόρους και επίσης σε μια περιοχή ZIP, οπότε ο νέος γιατρός μπορεί να πάρει ένα μπόνους εγκατάστασης. Υπάρχει η δυνατότητα για εφημερίες και διαβουλεύσεις στο σπίτι συνταξιοδότησης που βρίσκεται κοντά. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

2) Το ιατρείο πολλαπλών χρήσεων που χτίστηκε πολύ πρόσφατα και βρίσκεται στο τμήμα Lot της περιφέρειας Occitania στη Γαλλία, αναζητά έναν γενικό ιατρό για εγκατάσταση ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα από τα ιατρεία που υπάρχουν στην δομή. Περιοχή ZRR και βοηθήματα εγκατάστασης που σχετίζονται με τον ARS και CPAM, βοήθεια με τις διοικητικές διαδικασίες. Το μίσθωμα του ιατρείου είναι 350 ευρώ το μήνα (εξαιρουμένων των χρεώσεων). Πιθανή συνεργασία με τον γενικό ιατρό που υπάρχει ήδη στο ιατρείο. Ο γενικός ιατρός θα έχει την υποστήριξη του συναδέλφου του για να ολοκληρώσει όλες τις διοικητικές του διαδικασίες και να εγκατασταθεί καλύτερα στην επικράτεια. Το ιατρείο διαθέτει μια γραμματέα που εργάζεται με μερική απασχόληση. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

3) Γαλλική πόλη που βρίσκεται στο τμήμα Savoie της περιφέρειας Auvergne-Rhône-Alpes, αναζητά έναν γενικό ιατρό για άσκηση ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο. Ένας από τους δύο γενικούς ιατρούς σταματά την πρακτική του, την οποία ασκεί από το 1994, υπάρχει μια μεγάλη βάση ασθενών και η περιοχή είναι πολύ δυναμική και πολύ ευχάριστη για να ζήσει κανείς και να εργαστεί. Στους πρόποδες των όμορφων βουνών, με πολλά χιονοδρομικά κέντρα κοντά και στην καρδιά ενός εθνικά αναγνωρισμένου σπα, η πόλη διαθέτει σχολεία, αίθουσες εκδηλώσεων, ταχυδρομικά γραφεία, σούπερ μάρκετ, καθώς και πολύ καλά εξυπηρετείται από αεροδρόμια και αυτοκινητόδρομους. Η στέγαση είναι εύκολο να βρεθεί, ο δήμος μπορεί να προωθήσει την αναζήτηση για στέγαση ή να προσφέρει δημοτική κατοικία κοντά στο ιατρείο για ένα ελκυστικό ενοίκιο. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

4) Γαλλική κοινότητα που βρίσκεται στο διαμέρισμα Lozère, της Occitanie, αναζητά έναν γενικό ιατρό για την εγκατάσταση ως ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο. Το ιατρείο ήταν κατειλημμένο από άλλο γιατρό (συνταξιοδότηση), αριθμός των ασθενών στον κατάλογο: 1200.Τιμή ενοικίου: 240 ευρώ το μήνα για 80μ2. Εκτιμώμενος αριθμός ασθενών ημερησίως: 20/25. Ο συνταξιοδοτούμενος γιατρός συνοδεύει τον εισερχόμενο γιατρό παρέχοντας πλήρη παρακολούθηση και εκπαίδευση. Απαιτούμενα προσόντα: πτυχίο ειδικότητας της γενικής ιατρικής που αποκτήθηκε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εγγεγραμμένοι ή μπορούν να εγγραφούν στο γαλλικό ιατρικό σύλλογο, καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις παραπάνω αγγελίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή στείλετε τo βιογραφικό σας στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.