Ζητούνται γιατροί σε νοσοκομεία της Γερμανίας

 

Η Career Help EU, σε συνεργασία με γερμανική συμβουλευτική εταιρεία αναζητεί ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς για νοσοκομεία στην Γερμανία:

          Α. Ειδικευόμενοι γιατροί

Ογκολογία, Γηριατρική, Γαστρεντερολογία, Γενική και σπλαχνική χειρουργική, Αναισθησιολογία – Εντατικολογία, Ειδική Παθολογία (Innere Medizin), Νευρολογία, Γυναικολογία – Μαιευτική

Β. Ειδικοί γιατροί

Ακτινολόγος, Ειδικός Παθολόγος Γηριατρικής, Αναισθησιολόγος, Γαστρεντερολόγος, Ειδικός Παθολόγος (Innere Medizin), Νευρολόγους

Ειδικά για το κρατίδιο της Έσσης (Hessen) αναζητούμε δύο γιατρούς με ειδικότητα στην Παιδιατρική και στην Γυναικολογία – Μαιευτική. Έναρξη εργασίας περ. 01. Ιουλίου και κατά προτίμηση να έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος (Approbation – Facharzttitel) κρατιδίου της Γερμανίας.

Υποστήριξη και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation) κατόχων τίτλου ιατρικής από χώρες της ΕΕ,  μέσω επιδοτούμενων ευρωπαϊκών προγραμμάτων EURES. Συμπεριλαμβάνουν την εκπαίδευση στην γερμανική ιατρική ορολογία, εκπαίδευση και προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας, σωστή προετοιμασία για την εξέταση της γλωσσικής επάρκειας (C1) και την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία. Η εκμάθηση πραγματοποιείται εν μέρει διαδικτυακά και στο τελικό στάδιο δια ζώσης (συνολικός χρόνος περ.2 μήνες).  Επίσης παρέχουμε με ίδια χρηματοδοτικά προγράμματα την υποστήριξη για την απόκτηση της άδειας εργασίας στην Γερμανία. Βασική προϋπόθεση οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επίπεδο Β στην γερμανική γλώσσα.

Βρίσκουμε θέσεις με υψηλές αμοιβές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης με άμεση πρόσληψη στα κρατικά και ιδιωτικά νοσοκομεία.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας στείλτε τα βιογραφικά σας στα γερμανικά στο E-mail [email protected] και σας ενημερώνουμε για τις λοιπές προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων μας για την εργασία στην Γερμανία.