Υπ. Υγείας: Ανακοίνωση για επικουρικό ιατρικό προσωπικό, τήρηση καταλόγου / διαδικασία τοποθέτησης (ανανέωση 14/3/2020)

14/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Ιατροί που επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φόρα, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην Αρ. πρωτ. Α2α/οικ.24317/30-3-2016, σε ΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ της προτίμησής τους (Αίτηση μπορούν επίσης να υποβάλλουν και οι παρατασιακοί ειδικευόμενοι, άλλα ΟΧΙ οι ιατροι σε παράταση εξειδίκευσης, οι αγροτικοί ιατροί και οι επικουρικοί ιατροί που υπηρετούν με παράταση θητείας).

Πρότυπα Εντύπων για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Πατήστε για τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ΥΠε με τους καταλόγους επικουρικών ιατρών

1η ΥΠε

2η Υπε

3η ΥΠε

4η ΥΠε

5η ΥΠε

6η ΥΠε

7η ΥΠΕ

Ιατροί που επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φόρα στο ΕΚΑΒ ΚΥ ή Παράρτημά του, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην προαναφερόμενη απόφαση, στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας (Αίτηση μπορούν επίσης να υποβάλλουν και οι παρατασιακοί ειδικευόμενοι, άλλα ΟΧΙ οι ιατροί σε παράταση εξειδίκευσης και οι επικουρικοί ιατροί που υπηρετούν με παράταση θητείας).

Επισημαίνεται ότι στο ΕΚΑΒ τοποθετούνται ιατροί των ειδικοτήτων: Γενικής Ιατρικής, Αναισθησιολογίας, Καρδιολογίας, Ορθοπαιδικής, Παθολογίας, Πνευμονολογίας, Χειρουργικής, Παιδιατρικής, καθώς και οι ιατροί ανεξαρτήτως ειδικότητας που διαθέτουν πτυχίο επάρκειας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική.

Πρότυπα Εντύπων εγγραφής για το ΕΚΑΒ ΚΥ ή Παράρτημά του

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ περιέχει τους εγγεγραμμένους ιατρούς και περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό πρωτοκόλλου, την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης, την ημερομηνία κτήσης του τίτλου της ειδικότητας, τις προτιμήσεις, την ύπαρξη εξειδίκευσης ή εμπειρίας.

Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων Νομικών Προσώπων

Τμήμα Ιατρών Εθνικού Συστήματος Υγείας