Grecruitment: Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Η Grecruitment είναι διεθνής εταιρεία,  με μακρόχρονη εμπειρία στην εύρεση και επιλογή στελεχών  κυρίως τεχνικών και ιατρικών  επαγγελμάτων και παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Οι χώρες στις οποίες προσφέρουμε ευκαιρίες εργασίας είναι κυρίως χώρες της Ευρώπης και  της Μέσης Ανατολής και  η υπηρεσία μας παρέχεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας.

Ειδικό Ουρολόγο αναζητούμε για μεγάλη πολυκλινική στην περιοχή της Νορμανδίας με γεωγραφική περιοχή κάλυψης μεγαλύτερη των 200.000 ατόμων. Διαθέτει 125 κλίνες και πραγματοποιεί περισσότερα από 10.000 χειρουργεία ετησίως. Απαραίτητη θεωρείται για τον υποψήφιο η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2. Αποστολή βιογραφικών: [email protected].

Εκ μέρους δυναμικής, μοντέρνας και σύγχρονα εξοπλισμένης κλινικής στην περιοχή του Auvergne, αναζητούμε Ειδικό Γαστρεντερολόγο και Ειδικό Ρευματολόγο για να ενισχύσουμε την ήδη υπάρχουσα ομάδα τριών επαγγελματιών. Η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 θεωρείται απαραίτητη. Για βιογραφικά απευθυνθείτε στο [email protected].

Ειδικό Πνευμονολόγο επιθυμεί να προσλάβει κλινική στη περιοχή της Βουργουνδίας με 140 κλίνες και 8 αίθουσες χειρουργείου. Απαραίτητο προσόν η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2. Κάντε αίτηση στέλνοντας το βιογραφικό σας στο [email protected].