Grecruitment: Θέσεις εργασίας για ιατρούς στο εξωτερικό

Η Grecruitment είναι διεθνής εταιρεία,  με μακρόχρονη εμπειρία στην εύρεση και επιλογή στελεχών  κυρίως τεχνικών και ιατρικών  επαγγελμάτων και παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Οι χώρες στις οποίες προσφέρουμε ευκαιρίες εργασίας είναι κυρίως χώρες της Ευρώπης και  της Μέσης Ανατολής και  η υπηρεσία μας παρέχεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας.

Παιδίατρο/Νεογνολόγο με γνώση Β2 γαλλικών αναζητούμε για πελάτη μας, δημόσια κλινική στη νοτιοδυτική Γαλλία, στο Μπορντό . Για βιογραφικά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο [email protected].

Ειδικευόμενους Γυναικολογίας & Μαιευτικής αναζητούμε για ακαδημαϊκές κλινικές στην περιοχή της Κολωνίας. Βασική προυπόθεση η γνώση γερμανικών επιπέδου τουλάχιστον Β2. Για βιογραφικά και πληροφορίες απευθυνθείτε στο info@grecruitment.com.

Θέσεις για Ειδικευόμενους Νευρολογίας σε 3 κλινικές της Βάδης Βυδεμβέργης (περιοχή Καρλσρούη / Μπάντεν-Μπάντεν) και σε 2 κλινικές στην περιοχή της Φρανκφούρτης. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση γερμανικών (C1). Πληροφορίες και βιογραφικά: [email protected].

Αναζητούμε Ειδικευόμενους Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας για ακαδημαϊκές κλινικές στην περιοχή Κολωνία/Ντίσελντορφ. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση γερμανικών (C1). Πληροφορίες και βιογραφικά στο [email protected].