Θέσεις Οφθαλμιάτρων στην Γαλλία

Είσαι ένας/μια ιατρός-οφθαλμίατρος που αναζητά νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στο επάγγελμά σου; Η Γαλλία, μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, σε προσκαλεί να ενταχθείς στον εξαιρετικό κόσμο της οφθαλμολογίας στην πόλη της Βρέστης!

 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

 Υψηλές Αποδοχές: Προσφέρουμε αποδοχές ύψους 1000 ευρώ ανά ημέρα (καθαρά), επιβραβεύοντας τις δεξιότητές σας.

 Δωρεάν Διαμονή: Απολαύστε δωρεάν διαμονή σε μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου.

 Δωρεάν Μεταφορικά: Μην ανησυχείτε για τις μετακινήσεις σας – παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά από και προς την Ελλάδα.

 Ποιοτική Υγειονομική Περίθαλψη: Η Γαλλία προσφέρει υψηλό επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης, για εσάς και τους ασθενείς σας.

 Κουλτούρα & Ταξίδια: Ζήστε σε μια χώρα με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, καλλιτεχνική σκηνή και εξαιρετική κουζίνα. Εξερευνήστε τα εκθαμβωτικά τοπία, απολαύστε το φημισμένο γαλλικό φαγητό και ταξιδέψτε εύκολα σε όλη την Ευρώπη.

 Επαγγελματική Ανάπτυξη: Εργαζόμενοι στη Γαλλία, θα αποκτήσετε εμπειρία σε μία διεθνώς αναγνωρισμένη χώρα, ανοίγοντας νέες πόρτες στην επαγγελματική σας καριέρα.

Αν σας ενδιαφέρει αυτή η μοναδική ευκαιρία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και μία σύντομη περιγραφή της εμπειρίας σας στην οφθαλμολογία στο [[[email protected] ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [0033185090956] για περισσότερες πληροφορίες.

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας οφθαλμολογική φροντίδα στους ασθενείς και να ζήσουμε μια συναρπαστική ζωή στην καρδιά της Γαλλίας!  #ΘέσηΕργασίας #Οφθαλμιάτρος #Γαλλία #ΙατρικόςΣύλλογος

Iasonas MEIDANIS

CHARGE DE RECRUTEMENT

175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE

+33 185 090 956

www.atrixinternational.com