Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Οφθαλμίατροι (7000 – 8000 Euro)

H Grecruitment αναζητά για Οφθαλμολογικά Ιατρεία στην περιοχή της πόλης Σααρμπρύκεν 3 έμπειρους Οφθαλμίατρους.

 

Ο/η υποψήφιος/α Οφθαλμίατρος θα δραστηριοποιείται στους τομείς διάγνωση, επέμβαση και αποθεραπεία καταρράκτη, γλαυκώματος, κηλιδώδη εκφυλισμού και επεμβάσεις με laser. Ο καινοτόμος εξοπλισμός των Κλινικών και το άριστο εργασιακό κλίμα διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες εργασίας. Τα Οφθαλμολογικά Ιατρεία του Ομίλου δίνουν τη δυνατότητα μετεκπαίδευσης και μετακίνησης σε άλλη πόλη.

 

  • Σύμβαση αορίστου χρόνου, πλήρης απασχόληση (40 ώρες/εβδομάδα, Δευτέρα – Παρασκευή & ανά τρίμηνο 2 εφημερίες)
  • Γνώση της Γερμανικής τουλάχιστον σε επίπεδο C1
  • Ενδιαφέρον για μακροχρόνια συνεργασία και εξέλιξη

 

Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: [email protected]  επισυνάπτοντας το πτυχίο, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας

 

Παιδίατρος (9000 – 11000 CHF)

H Grecruitment αναζητά για Παιδιατρικό Ιατρείο στην ευρύτερη περιοχή της Βέρνης Έμπειρη/ο Παιδίατρο.

 

Απαραίτητη η άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας.  Επιθυμητή εμπειρία στους τομείς: αλλεργίες, ατοπική δερματίτιδα, άσθμα και εξέταση νεογνών.

 

Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: [email protected]  επισυνάπτοντας το πτυχίο, την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, τη βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές και τη βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.

 

Ειδικευόμενη/ος Ιατρός για την ειδικότητα της Γυναικολογίας-Μαιευτικής (5500 – 6000 Euro)

 H Grecruitment αναζητά για κλινική στην ευρύτερη περιοχή της Βασιλείας Ειδικευόμενη/ο Ιατρό για την ειδικότητα της Γυναικολογίας-Μαιευτικής.

 

Σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των Ειδικευμένων Ιατρών θα φροντίζετε και θα θεραπεύετε κλινήρεις ασθενείς και ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων. Θα συμμετέχετε στο καθημερινό πρόγραμμα επεμβάσεων και επειγόντων περιστατικών. Επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη εμπειρία στον τομέα της Γυναικολογίας-Μαιευτικής.

 

Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: [email protected]  επισυνάπτοντας το πτυχίο, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.

 

 

Ειδικευμένη/ος Ιατρός στο τμήμα της Νευρολογίας (42000 – 55000 SEK)

 

H Grecruitment αναζητά για Kλινική στην ευρύτερη περιοχή της Στοκχόλμης στη Σουηδία Ειδικευμένη/ο Ιατρό στο τμήμα της Νευρολογίας.

 

Το τμήμα αποτελείται από 6 Ειδικευμένους και 3 Ειδικευόμενους Ιατρούς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Τμήμα Νευρολογίας και στο Τμήμα Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών. Το Νοσοκομείο διαθέτει Νευροφυσιολογικό Τμήμα και εξοπλισμό 2 MRT έτσι ώστε η διάγνωση και θεραπεία να μπορεί να διεξαχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας και Καρδιολογίας.

 

Δεν απαιτούνται γνώσεις της Σουηδικής γλώσσας. Θα προετ

οιμαστείτε (αμειβόμενοι) για τη νέα θέση εργασίας σας στη Σουηδία.

 

Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: [email protected]  επισυνάπτοντας το πτυχίο, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών και συστατικές επιστολές.

 

====================================

 

Sevi Malisiova / Σέβη Μαλισιόβα

 

Medical Recruitment Specialist – Public Relations Specialist

 

Grecruitment is a Thessaloniki based cross border recruitment consultancy and the pioneer in recruitment when it comes to support Greek professionals in finding a job abroad.

 

Headquarter: Gamveta 161, 54248, Thessaloniki, Greece

tel: +30 2313 019150

mailto: sevi.malisiova@grecruitment.com

www.grecruitment.com

Η Grecruitment  είναι μία διεθνής συμβουλευτική εταιρία, η οποία εξειδικεύεται στην υποστήριξη υποψηφίων στην εύρεση επαγγελματικών ευκαιριών εκτός Ελλάδος. Προσφέρουμε υπηρεσίες στελέχωσης ελληνόφωνων υποψηφίων σε όλα τα επίπεδα, και η υπηρεσία μας είναι χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας.