Θέσεις εργασίας στη Σουηδία

Το abe αναζητά 3 Ιατρούς ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΥΣ για να εργαστούν ως μόνιμο προσωπικό στην Σουηδία.

Δύο από αυτές τις θέσεις είναι Νότια της Σουηδίας σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου υπάρχει η δυνατότητα εξέλιξης του πεδίου σας καθώς σας δίνετε η δυνατότητα διδασκαλίας και έρευνας.

Εάν έχετε την εμπειρία και θέλετε να επικεντρωθείτε στην ερμηνεία οστεοβλαστικών εστιών , οστικών βλαβών, στην μαστογραφία και την νευρολογία, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Η τρίτη θέση βρίσκεται σε μικρή επαρχιακή πόλη της   Σουηδίας όπου η κύρια εργασία θα είναι η ερμηνεία  μαστογραφικών εικόνων σε μικρή επαρχιακή Κλινική.

προσφέρεται:
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
• Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και την στέγαση όπως και άλλων πρακτικών ζητημάτων πχ. νηπιαγωγείο ή σχολείο του παιδιού.
• Δωρεάν εξάμηνα μαθήματα γλώσσας .

Η Σουηδία σας προσφέρει ένα καλά οργανωμένο και λειτουργικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο υπάρχουν κονδύλια που καλύπτουν μαθήματα για έρευνα εκπαίδευση και για συνέδρια. Οι συνθήκες εργασίας είναι ακριβώς ίδιες με τους Σουηδούς πολίτες. Το κλίμα εργασίας με τους συναδέλφους είναι ανοιχτό και ηθικό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μας το βιογραφικό σας στα αγγλικά και εμείς θα έρθουμε σε άμεση επικοινωνία μαζί σας.

Mε εκτίμηση,
Δράμαλη Αργυρώ
6930999524
[email protected]
[email protected]