Θέσεις εργασίας ειδικοτήτων Ρευματολογίας & Φυσικής Αποκατάστασης, Καρδιολογίας

Η Grecruitment είναι μια συμβουλευτική εταιρία που υποστηρίζει επί χρόνια την εύρεση εργασίας για ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς στο εξωτερικό, σε ευρωπαϊκές χώρες και στη ΜέσηΑνατολή. Οι υπηρεσίες είναι ρητά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή άλλη δέσμευση για τους υποψηφίους μας.

Όλες οι θέσεις εργασίας υπάρχουν, επίσης, στην ιστοσελίδα μας www.grecruitment.com

Ειδικευόμενη/ος Ιατρός, Τμήμα Ρευματολογίας και Φυσικής Αποκατάστασης, Βέρνη

H Grecruitment αναζητά για νοσοκομείο με 500 κλίνες στην πόλη του St Gallen στη γερμανόφωνη Ελβετία
  • Ειδικευόμενη/ο Ιατρό στο τμήμα της Ρευματολογίας και Φυσικής Αποκατάστασης (επιθυμητή διετής εκπαίδευση σε Εσωτερική Παθολογία)

 

Το τμήμα της Ρευματολογίας περιλαμβάνει δύο θεραπευτικούς θαλάμους με 40 κλίνες και Εξωτερικά Ιατρεία. Εξετάζονται και θεραπεύονται ασθένειες όλης της Ρευματολογίας και Αποκατάστασης. Η/ο υποψήφια/ος Ιατρός θα έχει στενή συνεργασία με τη Νευροχειρουργική, αποκομίζοντας έτσι περαιτέρω γνώσεις στον τομέα του.

 

 Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: [email protected] επισυνάπτοντας το πτυχίο, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.

 

Επιμελητής/ρια Ιατρός στην Καρδιολογία,Nυρεμβέργη

H Grecruitment αναζητά για Κλινική στην Νυρεμβέργη Γερμανίας Επιμελητή/ρια Ιατρό στην Καρδιολογία.

Ο/η υποψήφιος/α Ιατρός θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την ειδικότητα της Καρδιολογίας και Εσωτερικής Παθολογίας και να διαθέτει εξαιρετικές γνώσεις στην Επεμβατική Καρδιολογία και να μπορεί να διεξάγει αυτόνομα εξετάσεις με καθετήρα καρδιάς και αγγειοπλαστική με μπαλονάκι (PCI).

Ο/η υποψήφιος/α Ιατρός θα πρέπει να διαθέτει γνώσεις τις Εντατικής Ιατρικής και των μεθόδων TAVI, MitraClip, PFO-/ASD-Verschluss, Vorhofokkluder, Bypass, ICD και να μπορεί να διεξάγει αυτόνομα διαγνωστικές εξετάσεις (υπέρηχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα, CT, MR).

Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο Email: [email protected] επισυνάπτοντας το πτυχίο, άδεια εξάσκησης επαγγέλματος, βεβαίωση επαγγελματικών εμπειριών, συστατικές επιστολές και βεβαίωση γλωσσικής επάρκειας.