Θέσεις εργασίας για γιατρούς σε νοσοκομεία της Γερμανίας

Η Career Help EU και το γραφείο  στην Γερμανία DocToLet (https://www.doctolet.de) αναζητεί ιατρικό προσωπικό για εργασία σε νοσοκομεία στην Γερμανία.

Α. Ειδικευόμενοι γιατροί 

Γενική χειρουργική, Παθολογία, Γενική Ιατρική, Παιδιατρική, Γυναικολογία και άλλες ειδικότητες.

Β. Ειδικευμένοι γιατροί 

Χειρουργικές ειδικότητες, Γυναικολογία και Μαιευτική, Γενική Ιατρική και Παθολογία, Ορθοπεδική  και άλλες ειδικότητες.

Παρέχεται υποστήριξη και εκπαίδευση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία (Approbation) κατόχων τίτλου ιατρικής από χώρες της ΕΕ.  Με την εξειδικευμένη σχολή  “Sprachlabor Hannover (https://www.sprachlabor-hannover.de) παρέχεται ειδική εκπαίδευση στην γερμανική ιατρική ορολογία, εκπαίδευση και προετοιμασία για την συνέντευξη εργασίας, σωστή προετοιμασία για την εξέταση της γλωσσικής επάρκειας (C1) και την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος στην Γερμανία. Η εκμάθηση πραγματοποιείται εν μέρει διαδικτυακά και στο τελικό στάδιο δια ζώσης (συνολικός χρόνος περ.3 μήνες μέχρι την ειδική γλωσσική εξέταση).  Επίσης παρέχουμε με ίδια προγράμματα ή υπό προϋποθέσεις με προγράμματα του γερμανικού ομοσπονδιακού γραφείου εργασίας (Arbeitsagentur) την χρηματοδότηση των μαθημάτων ορολογίας.

Υποστηρίξη για μαθήματα από το επίπεδο Α2 μέχρι το επίπεδο Cμε πολύ οικονομικά μαθήματα Γερμανικών και να παρέχεται οικονομική στέγη στους υποψηφίους.

Για όλες αυτές τις υπηρεσίες ο υποψήφιος δεν χρεώνεται και η παροχή τους είναι δωρεάν.  

Εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις ή θέλετε να εργαστείτε στην Γερμανία ως γιατρός στην ειδικότητα σας, ή και να προχωρήσετε σε ειδικότητα ή εξειδίκευση,

στείλτε τα βιογραφικά σας κατά προτίμηση στα γερμανικά στο E-mail [email protected] 

ή καλέστε μας στο 6937 346 970 (κος. Βλαχόπουλος) και σας ενημερώνουμε για τις λοιπές προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων και υπηρεσιών μας για την εργασία στην Γερμανία.