Θέσεις ειδικευόμενων και ειδικών ιατρών σε Γερμανία και Γαλλία

Αναζητούμε  για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων, σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία Γερμανόφωνους ειδικευόμενους και ειδικούς ιατρούς :

  • Περιφερειακή κλινική σε απόσταση 45 λεπτών από το κέντρο του Μονάχου, αναζητά Ειδικευόμενους για Εσωτερική Παθολογία, Γενική Χειρουργική και Γυναικολογία. Απαραίτητη η γνώση Γερμανικών σε επίπεδο C1 και η γερμανική Approbation.
  • Θέσεις για Ειδικευόμενους Νευρολογίας σε 3 κλινικές της Βάδης Βυδεμβέργης (περιοχή Καρλσρούη / Μπάντεν-Μπάντεν) και σε 2 κλινικές στην περιοχή της Φρανκφούρτης. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση γερμανικών (C1). 
  • Ειδικό Πνευμονολόγο επιθυμεί να προσλάβει κλινική στη περιοχή της Βουργουνδίας με 140 κλίνες και 8 αίθουσες χειρουργείου. Απαραίτητο προσόν η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2.
  • Έμπειρο Αναισθησιολόγο και Διευθυντή Αναισθησιολογίας αναζητούμε εκ μέρους πελάτη μας, κεντρικό νοσοκομείο στην πόλη της Στουτγκάρδης. Η συγκεκριμένη κλινική εξυπηρετεί πάνω από 20.000 αναισθησίες ετησίως και διαθέτει 24 χειρουργικές αίθουσες. Απαραίτητα τα Γερμανικά σε επίπεδο C1 όπως και η γερμανική αναγνώριση πτυχίου (Approbation) και ειδικότητας (Facharztanerkennung).

Σας ελκύει η προοπτική; Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο email [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2313 019150. Περισσότερες πληροφορίες και θέσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.grecruitment.com/ .