Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 14 Απριλίου 2020 445 View(s) Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email ΑΔΑ: Ω8Κ0465ΦΥΟ-ΗΔΤ – Κανόνες υγιεινής κατά τη διαχείριση των τροφίμων σε οικιακό επίπεδο ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2
Εγκύκλιος Υπουργείου Υγείας με θέμα: Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τη νόσο των λεγεωναρίων. 25 Απριλίου, 2024
Υπ. Υγείας: Εμβολιασμός έναντι του κοκκύτη-Συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών 12 Απριλίου, 2024
Υπ. Υγείας: «Ενημέρωση αναφορικά με την αξιοποίηση βασικών οδηγιών και κατευθύνσεων διαχείρισης Σπανίων Νοσημάτων- Παθήσεων στο πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας» 9 Απριλίου, 2024
Υπουργείο Υγείας: “Έγκριση για προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.” 29 Φεβρουαρίου, 2024