Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου του ΠΙΣ

Αθήνα 11.3.2015

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Π.Ι.Σ. κ. ΜΙΧΑΗΛ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΥ

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, τους κ.κ. Σουμαλεύρη Δημήτριο, Εκπρόσωπο Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, Τσεβεκίδη Χαράλαμπο, Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Καμπανή Ιωάννη, Εκπρόσωπο Ιατρικού Συλλόγου Κω και τα αναπληρωματικά μέλη, Κορομηλά Κωνσταντίνο,  Εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, Μπάκα Χρήστο, Εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Βράκα Κωνσταντίνο, Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη των Ιατρικών Συλλόγων, Προέδρους και Εκπροσώπους για την συμβολή τους στην ευπρεπή και όπως αρμόζει στον ιατρικό κόσμο, εκλογική διαδικασία.

Η Διοίκηση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου που θα συγκροτηθεί σε σώμα το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, θα συνεχίσει να ασχολείται όπως μέχρι σήμερα, με όλα τα καίρια προβλήματα που απασχολούν την περίθαλψη και τον ιατρικό κόσμο.

Η εγκύκλιος Απόφαση για παράταση της θητείας των ειδικευομένων ιατρών, ικανοποιεί τον ιατρικό κόσμο. Οι προσλήψεις πρέπει να επιταχυνθούν και η ιατρική νομοθεσία πρέπει να τεθεί σε προτεραιότητα για νομοθέτηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΜΙΧΑΗΛ Π.ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟΣ