Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν!

Δημιουργήστε τη δική σας ιστοσελίδα δωρεάν!
Μια προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αποκλειστικά για τα Μέλη του


Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Για πρώτη φορά ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών προσφέρει σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ΔΩΡΕΑΝ για ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που εξασφάλισε ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών μέσω της εταιρίας IpHost και του Ευρωπαϊκού Μητρώου για Ονόματα Χώρου στο Διαδίκτυο (EURid), που προσφέρεται στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει:

  • ετήσια κατοχύρωση .eu domain name
  • ετήσιο πλήρες πακέτο φιλοξενίας (webhosting)
  • προεγκατεστημένα υποδείγματα (templates) ώστε τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, εύκολα και γρήγορα να φτιάξουν το δικό τους website

Επιπλέον, προκειμένου η προσφορά να αξιοποιηθεί και από τα μέλη που έχουν ήδη website προσφέρεται η δυνατότητα για δωρεάν μεταφορά και φιλοξενία του για ένα έτος.

Μετά το τέλος του πρώτου έτους που προσφέρεται εντελώς δωρεάν, υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης της υπηρεσίας, με ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές, και με έκπτωση που φτάνει το 40% της τιμής καταλόγου της IpHost. Έτσι, το ποσό ανανέωσης – διατήρησης της υπηρεσίας διαμορφώνεται συνολικά στα 59 ευρώ το χρόνο (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Η ανανέωση θα γίνεται απευθείας μεταξύ της IpHost και του μέλους χωρίς ουδεμία εμπλοκή του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Το μέλος μπορεί οποτεδήποτε επιθυμεί να καταργήσει την ιστοσελίδα του χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση ή ακόμη και να τη μεταφέρει σε άλλο πάροχο.

Στις ιστοσελίδες που θα δημιουργηθούν, οι ιατροί θα πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρουν μόνο τον τίτλο της ειδικότητάς τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των κανόνων της ιατρικής δεοντολογίας σύμφωνα με το Νόμο 3418/2005 – Άρθρο 18, ΦΕΚ 287/Α/28.11.05 (διαβάστε τη νομοθεσία ΕΔΩ)

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία πατήστε εδώ.


Οδηγίες Χρήσης | Τεχνική Υποστήριξη: 210 5445900, [email protected]  


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών,
Η Πρόεδρος                             Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου                    Γεώργιος Σκρουμπής