Παν. Δυτ. Αττικής: ΚΕΔΙΒΙΜ «Εκπαίδευση και Πιστοποίηση επαγγελματιών υγείας στην ποιότητα φροντίδας υγείας με εξειδίκευση στην κλινική διακυβέρνηση»

ΚΕΔΙΒΙΜ «Εκπαίδευση και Πιστοποίηση επαγγελματιών υγείας στην ποιότητα φροντίδας υγείας με εξειδίκευση στην κλινική διακυβέρνηση»

Γνωστοποιείται η έναρξη του 2ου κύκλου του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης με τίτλο:

«Εκπαίδευση και Πιστοποίηση επαγγελματιών υγείας στην ποιότητα φροντίδας υγείας με εξειδίκευση στην κλινική διακυβέρνηση».

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διοργανώνεται από το Ερευνητικό Εργαστήριο Οικονομικών, Διοίκησης, Πολιτικών Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αξιοπιστίας και Ποιοτικού Ελέγχου στην Εργαστηριακή Αιματολογία του Τομέα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τμήματος Βιο-ιατρικών Επιστημών και επίσης σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης- ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αίτηση συμμετοχής παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε στους ενδιαφερόμενους τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://kedivim.uniwa.gr/course/ekpaideysi-kai-pistopoiisi-epaggelmation-ygeias-stin-poiotita-frontidas-ygeias-me-exeidikeysi-stin-kliniki-diakyvernisi/

Ομάδα/Στόχος. Η ομάδα στόχος του ΠΔΒΕ «Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Επαγγελματιών Υγείας στην Ποιότητα Φροντίδας Υγείας με Εξειδίκευση στην Κλινική Διακυβέρνηση» είναι οι τελειόφοιτοι και απόφοιτοι ανώτατης …

 

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Εργαστήριο Οικονομικών, Διοίκησης, Πολιτικών Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων – Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής