Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Ιατρικής: Π.Μ.Σ. με τίτλο «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα» 2023-2024

Ανακοινώνεται η έναρξη υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί ως Μεταπτυχιακοί Φοιτητές (ΜΦ), μετά από επιλογή, πτυχιούχοι των Σχολών Επιστημών Υγείας, των Σχολών Ψυχοκοινωνικής Κατεύθυνσης καθώς και πτυχιούχοι λοιπών συναφών με το αντικείμενο του Προγράμματος τμημάτων πανεπιστημίων και πρώην ΑΤΕΙ, της ημεδαπής ή των ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Το Π.Μ.Σ. «Αλγολογία και Ανακουφιστική/Παρηγορική Φροντίδα» με Διευθύντρια την Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας κα Ελένη Αρναούτογλου είναι πλήρους παρακολούθησης. Η χρονική διάρκεια σπουδών για την απονομή του Δ.Μ.Σ. είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Από την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο της υποψηφιότητάς τους, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά, στη Γραμματεία του ΠΜΣ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ έως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023.

Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, στο τηλ. 2410 685724.