Πρόσκληση εκδήλωσης EURES για ιατρούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (νέα ανακοίνωση)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ EURES ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και τις Υπηρεσίες EURES χωρών μελών της Ε.Ε., οργανώνει δύο εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση Ελλήνων Ιατρών, Νοσηλευτών, καθώς και άλλων ειδικοτήτων του τομέα της Υγείας, που επιθυμούν να εργαστούν στην Ευρώπη.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα στο TITANIA HOTEL (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και η δεύτερη την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη στο MEDITERRANEAN HOTEL (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη). Ελεύθερη είσοδος από τις 09:30 π.μ. έως τις 17:30 μ.μ.

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις, θα παρευρεθούν Σύμβουλοι EURES από χώρες της Ε.Ε. όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ελβετία, Φινλανδία και Βέλγιο, οι οποίοι θα συνοδεύονται από εργοδότες που διαθέτουν κενές θέσεις εργασίας και που προτίθενται να προσλάβουν Έλληνες που αναζητούν εργασία. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει η επιλογή της διαπροσωπικής επικοινωνίας με τους Συμβούλους, αλλά και η δυνατότητα συνεντεύξεων με τους Εργοδότες στο χώρο της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα, σε διακριτό χώρο από αυτόν της κύριας εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας με ιδιαίτερη εστίαση στον κλάδο της Υγείας. Παράλληλα, εργοδότες θα παρουσιάσουν το προφίλ της εταιρείας τους.

Δείγμα θέσεων εργασίας που θα προσφερθούν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ., στο τμήμα EURES (Εργασία στην Ευρώπη).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με στελέχη του ελληνικού δικτύου EURES, στις ακόλουθες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected], [email protected], [email protected]

 

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κατά τη προσέλευση στις αναφερόμενες εκδηλώσεις.

 

ΑΘΗΝΑ 10.12.2013

ΧΩΡΕΣ:
Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ελβετία, Φινλανδία και Βέλγιο
ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ:
BEST PERSONELL LTD – Ιρλανδία
IMS RECRUITMENT – Ηνωμένο Βασίλειο
INVALIDILIITON ASUMISPALVELUT OY , VALIDIA HOUSING SERVICES – Φινλανδία
BETTER BUSINESS INTERNATIONAL – Φινλανδία
KRANKENHÄUSER LANDKREIS FREUNDENSTADT gGmbH – Γερμανία.
CURAE – Βέλγιο.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

 
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12.12.2013
ΧΩΡΕΣ
Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία και Βέλγιο.
ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ
IMS RECRUITMENT – Ηνωμένο Βασίλειο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BEST PERSONNEL – ΙΡΛΑΝΔΙΑ
 
Dear doctors and nurses,
 
Best personnel medical recruitment company from Dublin, Ireland will attend only Athens event on the 10th of December organized by EURES Greece. If you are unable to attend Athens event, please get in contact with Mr. Nabil El Gazzar at : [email protected] He will get in touch with you in order to arrange for a Skype interview on Wednesday the 11th of December concerning job positions in the UK and Ireland.
 
Kindest regards,

Nabil El Gazzar
Medical recruitment consultant/Business Development Manager
Best Personnel LTD

poster giatron final 2_Part2 poster giatron final 3_Part1