Ιατρική Εταιρεία Αθηνών: Δωρεάν πρόσβαση στη βάση κλινικής ιατρικής DYNAMED PLUS και στη συλλογή περιοδικών KARGER στο www.mednet.gr

dynamed plus

Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών εξασφάλισε και προσφέρει στα μέλη της ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 στη βάση κλινικής ιατρικής DYNAMED PLUS.

Η βάση DynaMed Plus είναι ένα κλινικό εργαλείο τεκμηριωμένης ιατρικής το οποίο εμπιστεύονται παγκοσμίως οι κλινικοί ιατροί για απαντήσεις. Το περιεχόμενο του είναι γραμμένο από μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης ιατρών οι οποίοι συλλέγουν και αξιολογούν το επιστημονικό υλικό με σκοπό να παρέχουν αντικειμενική ανάλυση.

karger

Η Ιατρική Εταιρεία Αθηνών εξασφάλισε και προσφέρει στα μέλη της ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017 στη συλλογή ιατρικών περιοδικών KARGER.

Η Karger είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στις ιατρικές εκδόσεις από το 1890. Σήμερα, η Karger δημοσιεύει περίπου 80 τίτλους περιοδικών, που καλύπτουν όλους τους κλάδους της ιατρικής, κλινική και ερευνητική. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο συντακτικής ομάδας από κορυφαίους ερευνητές και επιστήμονες, καθώς και με μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης τους, η Karger εγγυάται υψηλής ποιότητας ιατρικό περιεχόμενο.

Για να δείτε τα περιοδικά που περιλαμβάνονται πατήστε ΕΔΩ.

Για να εισέλθετε στην κλειστή ενότητα της ιστοσελίδας www.mednet.gr και να έχετε πρόσβαση στις Διεθνείς Πλατφόρμες πατήστε ΕΔΩ.