Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία-Ενημέρωση για Δωρεάν εγγραφή

Η Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία σαν σκοπό έχει την μελέτη και προαγωγή της γνώσης για τις παθήσεις των φλεβών τόσο ανάμεσα στους ειδικούς όσο και στο ευρύ κοινό. Οι πιο συνηθισμένες φλεβικές παθήσεις είναι οι κιρσοί και η θρόμβωση που προκαλούν προβλήματα σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.

Η εταιρεία μέσα από συνέδρια, έντυπα και το διαδίκτυο παρέχει την πλέον έγκυρη επιστημονική γνώση στα θέματα αυτά και χρησιμεύει σαν χώρος ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων στις φλεβικές παθήσεις. Παράλληλα εκπροσωπεί και στεγάζει όλους τους γιατρούς ανεξαρτήτως ειδικότητος που ασχολούνται και ενδιαφέρονται για το γνωστικό αυτό αντικείμενο. Λόγω των δραστηριοτήτων της και του αριθμού των μελών της έγινε δεκτή στην οικογένεια της Παγκόσμιας Φλεβολογικής Εταιρείας με πολλά οφέλη για τους Έλληνες γιατρούς – μέλη της.

Η Ελληνική Φλεβολογική Εταιρεία έχει την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσει να εγγραφείτε «ΔΩΡΕΑΝ» και να ανανεώνετε ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σας κάθε χρόνο μέσω της Ιστοσελίδας της εταιρείας ΕΔΩ.

Με την εγγραφή σας θα αποσταλεί κωδικός ηλεκτρονικά (Password).