Skip to content

ΕΑΠ: Επιμορφωτικό πρόγραμμα SONETOR – Κατάρτιση διαπολιτισμικών μεσολαβητών

ΕΑΠ: Επιμορφωτικό πρόγραμμα SONETOR – Κατάρτιση διαπολιτισμικών μεσολαβητών

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιμορφωτικού Προγράμματος SONETOR – Κατάρτιση διαπολιτισμικών μεσολαβητών, αξιοποιώντας το νέο λογισμικό Κοινωνικής Δικτύωσης, http://www.sonetor-project.eu/ το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής-παρακολούθησης του προγράμματος, έως 07/10. Απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης και η υποβολή βιογραφικού σημειώματος. Το πρόγραμμα SONETOR αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου 2013 και να ολοκληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου 2013.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Τα στοιχεία  που χρειάζεται να συμπληρωθούν, για την υποβολή της, αφορούν σε:

ü  «Προσωπικά Στοιχεία». Η συμπλήρωση ΟΛΩΝ των πεδίων είναι υποχρεωτική (όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

ü  «Λόγοι για τους οποίους επιθυμείτε να συμμετέχετε στην πλατφόρμα».  Παρακαλείσθε όπως καταγράψετε συνοπτικά τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να συμμετέχετε στο επιμορφωτικό πρόγραμμαSONETOR.

ü   «Κύριες περιοχές επαγγελματικής δραστηριοποίησης». Η συμπλήρωση του πεδίου αφορούν στην περιοχή επαγγελματικής εμπλοκής των ενδιαφερομένων, αναφορικά με μεταναστευτικά ζητήματα.

ü  «Εκπαίδευση / Επιμόρφωση σχετική με τη Διαπολιτισμική Μεσολάβηση».  Η συμπλήρωσή της αφορά στη συμμετοχή σας σε άλλα σεμινάρια ή επιμορφωτική κατάρτιση,  εφόσον βέβαια υπάρχει.

ü  «Τρέχουσα επαφή/επικοινωνία/εργασιακή εμπλοκή με μετανάστες». Η συμπλήρωσή της αφορά στην εμπλοκή σας με μετανάστες, εφόσον βέβαια υπάρχει.

ü  «Σχετική προηγούμενη εμπειρία». Η συμπλήρωσή της αφορά στη σχετική προηγούμενη εμπειρία, εφόσον βέβαια υπάρχει.

Παρακαλείσθε, όπως υποβάλετε τις αιτήσεις σας μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα, ηλεκτρονικά, στο ακόλουθο e-mail: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Τσιντώνη Τιτίκα, τηλέφωνο επικοινωνίας, 2610367958.

ΑΙΤΗΣΗ


Σχετικά Άρθρα