Διαδικτυακή Παρουσίαση (Webinar) για την Ειδικότητα και Άσκηση Ιατρικής στη Βρετανία

Επιθυμείτε να συνεχίσετε την ιατρική ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, ή να διεκδικήσετε έμμισθη θέση ως ιατρός, οδοντίατρος, νοσηλευτής, μαιευτής ή επαγγελματίας υγείας στη Βρετανία; Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας σύμβουλοι σας παρέχουν ατομική καθοδήγηση και υποστήριξη.

Διαδικτυακές παρουσιάσεις για την ειδικότητα και άσκηση ιατρικής στη Βρετανία

Με τις νέες διαδικτυακές παρουσιάσεις μας (webinars) συνεχίζουμε να σας παρέχουμε – με ασφάλεια – έγκυρη πληροφόρηση και υποστήριξη όπου κι αν βρίσκεστε.

Παρακολουθήστε μια από τις δωρεάν διαδικτυακές παρουσιάσεις μας και ενημερωθείτε για τις εξελίξεις σχετικά με την ειδικότητα και άσκηση ιατρικής στη Βρετανία, την εξέταση IELTS και το Brexit. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να υποβάλετε ερωτήσεις και να λαμβάνετε απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Δε χρειάζεται εγγραφή – απλά κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με την ημερομηνία που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση!

Οι παρουσιάσεις είναι δωρεάν και δε χρειάζεται εγγραφή – απλά ένα κλικ στην ιστοσελίδα μας για να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι τον σύνδεσμο και την ημερομηνία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση: https://www.britishcouncil.gr/study-uk/medical-dentistry-consultancy

Η επόμενη διαδικτυακή παρουσίασή είναι στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15.00.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας:

Κατερίνα Πίπη
British Council
Τσιμισκή 43
546 23 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο +30 2310 378 312 / +30 210 369 2333 & 801 500 3692*
Φαξ +30 2310 241 960
Email: [email protected]