Σεμινάριο με αντικείμενα εκπαίδευσης την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, Ιωάννινα 21 Ιουνίου 2015

Η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council), διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο με αντικείμενα εκπαίδευσης την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Ημερομηνία διεξαγωγής εργασιών:Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Ώρα έναρξης εργασιών:08:30 π.μ.

Ώρα λήξης εργασιών:14.30 μ.μ.

Τόπος διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων “Κάρολος Παπούλιας” 

Για την παρακολούθηση του Σεμιναρίου θα πρέπει όλοι οι επιλεγμένοι εκπαιδευόμενοι να παραλάβουν και μελετήσουν το εγχειρίδιο του προγράμματος πριν την προσέλευση τους στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ενημερωτικό e-mail για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους καθώς και για την παραλαβή του σχετικού υλικού το οποίο θα διατεθεί την Τρίτη 16/06 από το Οργανωτικό Γραφείο (ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΠΕ/CONFERRELTD, Λεωφόρος Σταύρου Νιάρχου).

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν την Πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης μετά το πέρας των Εργασιών του Σεμιναρίου.

Πληροφορίες: Κιτσάκος Αθανάσιος -ΜΕΘ ΠΓΝΙ 2651099353 & 343  – 6944608323