Ψηφιακή ημερίδα “Η ζωή με Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου”, 25/5/2021, ώρα 4 μμ

Ψηφιακή ημερίδα:

«Η ζωή με Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου»

Τρίτη, 25 Μάϊου 2021 – ώρα 16:00 – 18:00

το πλαίσιο του θεσμού Solidarity Days και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ, 19 Μαΐου 2021, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Σωματείο Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, με αρωγό την εταιρία Data Consultants, χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και χορηγό την φαρμακευτική εταιρία Takeda, διοργανώνουν ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Η ζωή με Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου».

Στόχος της ημερίδας είναι η πληροφόρηση των ασθενών ενηλίκων και παιδιών για τις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου (Ι.Φ.Ν.Ε.), νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα, καθώς και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου για τις δυσκολίες που συνοδεύουν την νόσο και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Η ψηφιακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, ώρα 16:00 – 18:00 μέσω της ιστοσελίδας του θεσμού Solidarity Days www.solidaritydays,gr, φιλοξενώντας εξειδικευμένους ομιλητές από τον χώρο της υγείας.

Ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ημερίδα αποτελεί η προβολή του βίντεο με τίτλο: «Η δύναμή μου είναι η θέλησή μου», στο οποίο θα αποτυπωθούν μηνύματα αισιοδοξίας από μέλη Συλλόγων και Φορέων όλης της Ελλάδας σχετικά με τη Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα.