Ιατρικό Αθηνών: Διαδικτυακή Συνεχιζόμενη Ιατρική Επιμόρφωση

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης το οποίο προσφέρεται διαδικτυακά και δωρεάν για τους γιατρούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις κάθε Τετάρτη (13:00 – 15:00) με ομιλίες και παρουσιάσεις ενδιαφερουσών περιπτώσεων από κορυφαίους συναδέλφους.

Το πρόγραμμα καλύπτει ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όλους τους γιατρούς, δεδομένου ότι οι παρουσιάσεις απευθύνονται και στους μη ειδικούς.

Οι συμμετέχοντες και διαδικτυακά έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν κάθε χρόνο περίπου 70 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής επιμόρφωσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την UEMS (European Union of Medical Specialists).

Το Ιατρικό Αθηνών με μεγάλη χαρά προσφέρει τη δυνατότητα αυτή στους συναδέλφους του Συλλόγου σας με ελεύθερη συμμετοχή. Το πρόγραμμα, καθώς και οι τρόποι εγγραφής και σύνδεσης βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.iatriko.gr/el/content/etisio-programma-synehizomenis-iatrikis-epimorfosis-2021-2022?cl=609&cmid=cfbc1b44-f85c-4c8c-a201-a96b0f955311

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (έκδοση ΟΚΤ 2021)

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Χρήστος Δ. Λιάπης
Ομ. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής ΕΚΠΑ
Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Ιατρικού Αθηνών