18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου, Πάτρα 15-18/10/2015

Το 18ο Πανελλήνιο ΩΡΛ Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 15-18 Οκτωβρίου 2015 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση στο χώρο της Ωτορινολαρυγγολογίας. Στο Συνέδριο θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν τους ειδικούς επιστήμονες αλλά και το ευρύ κοινό όπως: ίλιγγος, ωτίτιδες, λοιμώξεις στην ΩΡΛ, βαρηκοΐα, κοχλιακά εμφυτεύματα, παρραρινοκολπίτιδες, ενδοσκοπική ρινοχειρουργική, παθήσεις προσωπικού νεύρου, καρκίνος λάρυγγα, παθήσεις φωνής, παθήσεις σιελογόνων αδένων, διαταραχή κατάποσης κ.α.

Τελικό Πρόγραμμα

 Έχουν προσκληθεί πολύ σπουδαίοι ξένοι και Έλληνες Επιστήμονες για ομιλίες σχετικά με τα νεότερα δεδομένα της ειδικότητας και θα οργανωθούν επίσης εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα επαυξήσουν τις γνώσεις των μελών της.

 Θεωρούμε ότι η ευρύτερη ιατρική κοινότητα πρέπει να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και τις  νέες τεχνικές και σας προσκαλούμε να παραστείτε στις εργασίες του Συνεδρίου, για περισσότερες λεπτομέρειες που πιθανώς να σας ενδιαφέρουν.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου http://www.orl2015.gr/

Στο πλαίσιο του 18ο Πανελλήνιου ΩΡΛ Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από 15-18 Οκτωβρίου 2015 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα μιλήσει ο ποινικολόγος κ. Βασίλειος Δημακόπουλος, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17.30 – 18.00 με θέμα: «Ιατρική αμέλεια. Ποινική και αστική ευθύνη» (Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, αίθουσα Β).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.